Samsung Smart TV, Şimdi Beyaz Şıklığında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsung Smart TV, Şimdi Beyaz Şıklığında

Tarihler: 31 Ağustos 2012 Cuma ~ 31 Ekim 2012 Çarşamba

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 31, 2012 ~ Eki 31, 2012

Samsung, Smart TV deneyimini beyaz şıklığıyla birleştiriyor. Üstün bir 3D deneyimi sunan Samsung’un en yeni Smart TV’si ES6710, Smart TV teknolojisini en şık haliyle evinize getiriyor.

Türkiye’nin Smart TV lideri Samsung Electronics, kullanıcılarına Smart TV deneyimi yaşatırken tasarım ve renk seçimiyle de evlere şıklık ve estetik katmaya devam ediyor. Samsung ES6710 Smart TV’yi beyaz renk seçeneğiyle sunan Samsung, üstün teknolojinin yanı sıra; şık görünümden ödün vermediğini ortaya koyuyor.

Hayatı Yansıtan 3D Içerik, Samsung ES6710 Beyaz Şıklığıyla Geliyor
Yeni Samsung Smart TV, 3D ev seyrinin heyecanını beyaz şıklığında sunuyor. Yeni Smart TV’ler aynı zamanda 2D olarak üretilmiş film ve TV programlarını da, şaşırtıcı kalitede 3D yayınlara dönüştürebiliyor. Görüntülerin katman oranı düşürülerek görüntü kalitesi çok berrak bir hal kazanırken, 3D Ses, çok daha etkileyici işitsel bir ortam sunuyor. Samsung, Smart TV’lerde 3D içeriklerini genişleterek, yeni 3D ortaklarıyla birlikte çok daha çarpıcı bir deneyim sunuyor. 3D deneyimini beraberindeki 2 adet 3D gözlükle deneyimleme şansı veren Samsung ES6710 beyaz rengi ve tasarımıyla da evlere şıklık katıyor.

Akıllı İçerik (Smart Content)
Tüketicilerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak üzere daha güçlü ve kişiselleştirilmiş içeriği yaygınlaştırmak, Samsung Smart TV’nin temel prensipleri arasında yer alıyor. Facebook, Youtube, Angry Birds, Discovery Channel da dâhil olmak üzere şu anda dünya çapında bulunan 1.400’den fazla Smart TV uygulamasına ek olarak Türkiye’de erişilebilen Samsung Smart Sinema-Warner Bros.,RHI Entertaintment, Walt Disney, National Geographic 3D, CNN Türk gibi yüzlerce uygulama da Türk kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

Samsung, 2012 yılında dünyanın her yerinden gelen içeriğe daha fazla biraraya getirerek tüketicilerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılıyor. Samsung 2012’de AllShare hizmetini yenileyerek, içeriğin, konumu fark etmeksizin bir cihazdan diğer bir cihaza veya Cloud’a aktarılmasını mümkün kılan “AllShare Play”e dönüştürdü. AllShare Play tüketicilerin içeriği manuel olarak Cloud’a aktarmalarını veya Smart TV ya da diğer mobil cihazlarından içerik aktarmalarını mümkün kılıyor. AllShare Play ayrıca sınırlı boyutta çevrimiçi depolama donanımına da sahip olacak.

Samsung, sadece Samsung’a özel üç yeni servisi ile ekosistemini, Smart TV için bir adım daha ileri taşıyor: Ailelerin birbirleriyle fotoğraf ve mesajlar paylaşabileceği Family Story, spor aktivitelerini TV ile kolayca senkronize edebilecekleri Fitness ve çocukların bir yandan eğitici programlara katılırken, bir yandan da süreç boyunca gösterdikleri gelişimi kaydedebilme olanağı sunan Kids hizmeti. Samsung bütün bu hizmetler ile Smart TV’nin geleceğine şimdiden yön veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT