Samsung Yeni Galaxy A Serisi

Samsung Yeni Galaxy A Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsung Yeni Galaxy A Serisi

Tarihler: 27 Şubat 2019 Çarşamba ~ 27 Nisan 2019 Cumartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2019 ~ Nis 27, 2019

Samsung Electronics Co., Ltd., inovasyonları sektör geneline yaymak amacıyla tasarlanan yeni Galaxy A Serisine ait iki yeni akıllı telefonu duyurdu. Galaxy A50 ve A30, içinde yaşıyormuş hissi veren bir izleme deneyimi, daha uzun ömürlü batarya performansı[1] ve dünyayı gördüğünüze yakın bir şekilde yakalamanızı sağlayan kamerası başta olmak üzere cihaz özelliklerinde önemli iyileştirmeler sunuyor.

Yeni Galaxy A Serisi, insanların anlık paylaşma ve izleme alışkanlıklarına hitap etmek için tasarlandı. Galaxy A50 ve A30’da anlık etkileşimlere ayak uydurabilecek güçlü donanımlar yer alıyor.

“Herkese daha iyi bir mobil deneyim sağlamayı hedefliyoruz ve bu amaçla hayata geçireceğimiz inovasyonlar güncellenen Galaxy A Serisi ile başlıyor” diyen Samsung Electronics BT ve Mobil İletişim Birimi Başkanı ve CEO'su DJ Koh, şöyle devam etti: “İnsanların birbirleriyle bağlanma biçimleri değişirken akıllı telefonlarının da bu değişimlere ayak uydurması gerekiyor. Yeni Galaxy A Serisi, canlı etkileşimleri destekleyecek temel özelliklerde iyileştirmeler ve sürekli değişen gereksinimlerini karşılayacak çeşitli seçeneklerle sunuluyor.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT