Samsung’un Yeni Kavisli Televizyonu Curved Full Hd Tv Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsung’un Yeni Kavisli Televizyonu Curved Full Hd Tv Türkiye’de

Tarihler: 13 Ağustos 2014 Çarşamba ~ 13 Ekim 2014 Pazartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2014 ~ Eki 13, 2014

Samsung Electronics, Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunulacak olan ve görüntü kalitesine ek olarak her cebe uygun fiyatıyla da dikkat çeken yeni kavisli televizyonu 48 & 55 inç H6870 serisi CURVED Full HD TV ile ekran deneyiminde yepyeni bir dönemi de başlatıyor

Dünya lideri Samsung Electronics’in, Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunulan yeni kavisli televizyonu Samsung H6870 her segmente uygun fiyatıyla her eve girmeyi hedefliyor. Daha geniş ekran hissi, her noktadan eşit izleme mesafesi, daha az yansıma ve yüksek kontrast özelliğiyle Full HD görüntü kalitesi sunan 48 inç ve 55 inç Curved Full HD TV, televizyon izleme deneyimine yepyeni bir boyut getirerek; Türkiye’de Curved TV döneminin başlamasına öncülük ediyor.

Uygun fiyat ve maksimum seyir keyfi

Full HD Samsung 48 ve 55 inç Curved TV, izleyiciye yeni bir olanaklar dünyası vaat ediyor. Ön ve arka plan görüntüleri ayrıştırıp derinliği arttırarak sanal bir “3 boyut efekti” sunan ve böylece izleyiciye görüntünün içindeymiş hissi veren Otomatik Derinlik Geliştirici ile seyir keyfini en üst düzeye çıkaran Samsung 48 ve 55 inç Curved Full HD TV, en iyi seyir deneyimine uygun kavis oranıyla da dikkat çekiyor.

Ayrıca Samsung Curved Full HD TV düz ekrana göre %50-80 daha yüksek kontrast sağlayarak, ekranın tamamında daha net görüntü de sunuyor. 3.500 TL'den başlayan fiyatlarla Ağustos ayında tüketiciyle buluşacak olan 48 & 55 inç Curved FULL HD TV, izleyiciye her cebe uygun makul fiyatıyla, en iyi TV performansını sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT