Satellite Click 2 L30W

Tarihler: 26 Kasım 2014 Çarşamba ~ 26 Ocak 2015 Pazartesi

Firma: Toshiba

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2014 ~ Oca 26, 2015

Tabletin kullanışlılığı ile bilgisayarın tam performansı incecik bir kasada muhteşem ses ile birleşti

İkisi bir arada ayrılabilir notebook; yaratıcılığı, tüketimi ve depolamayı tek bir cihazda bir araya getiriyor
33.8 cm (13.3”) HD IPS dokunmatik ekran, ayarları Skullcandy® tarafından yapılan DTS Sound™ ses geliştirme özelliği ve geniş HDD üretkenlik ve eğlence için üstün özellikler sağlıyor
İnce kasasında ergonomik olarak optimize edilmiş, tablet klavyesinden tek elle çıkarılabilme özelliğine sahip.

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, Toshiba’nın en iddalı tablet ve bilgisayar bir arada ürünü Satellite Click 2 L30W notebook modelini sunar. Geniş depolama kapasitesinin yanı sıra şıklığı ve ergonomik tasarımı bir araya getiren yenilikçi ve ikisi bir arada ayrılabilir Satellite Click 2 L30W notebook, hem iş kullanımı hem de medya gösterimi için ideal. Satellite Click 2 L30W, kullanıcıların üretkenlik ve eğlence için ihtiyaç duydukları tüm özellikleri mükemmel ses ile sunuyor. Satellite Click 2 L30W ofiste, evde veya hareket halindeyken kullanım için özelliklerden taviz vermeden bütçeye uygun bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Satellite Click 2 L30W modelinin sahip olduğu 33.8 cm (13.3”) ekran, hem hareket halinde hem de gün içinde masabaşı kullanım için uygundur. Kullanım kolaylığı için ergonomik olarak tasarlanan model, çalışma esnasında bile tek elle ve yalnızca iki adımla notebook’u tablete dönüştüren özel bir mekanizmaya sahip olduğundan, yoğun yaşantımızın değişen ihtiyaçları için gereken esnekliği sağlıyor.

Hem ergonomik, hem şık görünümlü
Şık görünüm ve kullanışlılığı bir araya getiren Satellite Click 2 L30W, tüm kullanım şekillleri için kolaylıklar sağlıyor. Altın rengi kasası ve ince profilinin altında son derece güçlü Satellite Click 2 L30W, hem taşınabilirlik hem de bilgisayarda güç gerektiren her ortama uygun. Yeni menteşe mekanizması ince bir tasarım sağlarken, fansız tasarım sayesinde kusursuz bir dış yüzey elde ediliyor. Kullanıcılar Satellite Click 2 L30W cihazlarını gün içindeki ihtiyaçlarına göre optimize edebiliyorlar. Masaüstü kullanımda tam boyutlu çerçevesiz klavye ve geniş clickpad alanı ile tam bir PC performansı sunarken, evde ya da hareket halindeyken HD video içeriklerini gösterebilen ve internet gezintisi sağlayan kullanışlı bir tablete dönüşüyor.

Tablette bulunan 500 GB HDD’nin sağladığı geniş bir kapasite ile kullanıcılar büyük boyutlu dosya, müzik ve fotoğraf arşivlerini depolayabiliyor ve diledikleri zaman istedikleri içeriğe erişebiliyorlar. Bu da kayıtlı verilere erişirken güvenlik ve kullanışlılık anlamına geliyor ve önemli verilerin her ihtiyaç duyulduğunda erişilebilir olmasını sağlıyor.

Ekran parlaklığı ve üstün ses kalitesi
Satellite Click 2 L30W modelinin kullanışlılığı HD IPS dokunmatik ekranla artıyor. 33.8 cm (13.3”) boyutundaki ekran, tam bir üretkenlik ve yoğun medya kullanımı için gerekli büyüklüğü sağlarken, şık ve ince kasası ile her yere kolaylıkla taşınabiliyor.Ekranın boyutu ve kalitesi ile birlikte, parmak izi önleyici kaplaması oyunlar ve uygulamalar arasında geçiş yaparken en az parmak izi ile mükemmel işletim sağlıyor. En yeni 10 parmak dokunma desteği, gelişmiş bir oyun deneyimi sunarken, köşeden köşeye düz çerçevesiz ekran ile kullanıcının kontrolü artıyor ve daha az ekran temizleme ihtiyacı duyuluyor. Geniş görüntüleme açısı ve üstün netlik özelliği ile ekran, farklı oturma koşullarında, örneğin masa başındayken veya kanepede uzanırken, her zaman mükemmel görüntüleme sunuyor. HD ve IPS teknolojisinin birleşiminin yarattığı üstün renk netliği, daha doğal tonlar ve daha akıllı bir renk karışımı olarak karşımıza çıkıyor. Çevredeki aydınlatma koşullarına göre LCD parlaklığını ayarlayan Çevresel Işık Sensörü, Satellite Click 2 L30W modelini her ortamda içerik izlemek için ideal hale getiriyor.

Kapsamlı bir medya deneyimi için, görüntüdeki kalite yüksek kaliteli seslerle birleşiyor. Ayarları Skullcandy® tarafından yapılan DTS Sound™ ses geliştirme özelliği eğlenceyi gerçek hayata taşıyor.

Tam bir PC deneyimi için güçlü performans
Intel HD Grafik kartı ve” 4. nesil Intel®Core i3’e kadar işlemciler ile Satellite Click 2L30W kesintisiz çoklu-işlem ve eğlence sağlayarak sabah saatlerinden gece eğlence vaktine kadar tüm gün kullanım için optimize edilmiş durumda. Bu güçlü bileşenler, ister notebook ister tablet modunda olsun, sessiz, fansız, düşük güç tüketimli ve sekiz saate kadar pil ömrü sağlıyor.

Dahili gücün yanında Satellite Click 2 L30W, tablet modunda olduğunda bile kullanımda esneklik sağlayan bir dizi bağlantı seçeneğine sahip. Tablette bulunan tam boyutlu USB 2.0 girişi, SD kart girişi ve mikro-HDMI® çıkışı ile kullanıcılar klavyeyi bağlamaya gerek duymadan dijital fotoğraf makinelerinden fotoğraf aktarabiliyor veya yazıcı çıkışı alabiliyorlar. Bunlara ek olarak, klavyedeki Sleep-and-Charge (Uyku Modunda Şarj) özelliğini destekleyen tam boyutlu USB 3.0 girişi daha büyük boyutlu dosyaların daha hızlı aktarımına imkan veriyor. Ayrıca en yeni Wi-FiTM 802.11ac standardı ve Bluetooth®4.0,Intel®WiDi™ bağlantı özelliği ve kablosuz ekran teknolojisi kullanıcıların uyumlu televizyonlarına içerik aktarabilecekleri ve eğlence ya da sunum içeriklerini büyük ekranda paylaşabilecekleri anlamına geliyor. Gürültüleri engelleyen stereo mikrofonlu entegre HD web kamera meslektaşlarla veya arkadaşlarla video konferans gerçekleştirmek için ideal.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT