Sculpt İlkbahar / Yaz 2020

Sculpt İlkbahar / Yaz 2020

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sculpt İlkbahar / Yaz 2020

Tarihler: 17 Şubat 2020 Pazartesi ~ 17 Nisan 2020 Cuma

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2020 ~ Nis 17, 2020

Levi’s® Sculpt, inovatif streç denim teknolojisiyle vücudunuzu en mükemmel biçimde şekillendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca inanılmaz esneklik özelliği sayesinde ne kadar giyilirse giyilsin asla bollaşmıyor. Adeta sizin için yapılmış gibi. Levi’s® Sculpt, gelişmiş konfor ve sağladığı destek ile vücut şeklinizi kucaklıyor ve doğal kıvrımlarınızı seviyor.

Bu sezon Levi’s® Sculpt denim için en büyük haber ise Levi’s®’ın yenilikçi Hyperstretch kumaşının güncellenmesi. 4 yönlü streç denim üretimi şimdi iki farklı esneme oranına ve iki farklı Likra kumaşına sahip. Hareket halindeyken, daha fazla esneme ve rahatlık sağlamak için ikinci Likra harekete geçiyor. Etkinleştirilmediğinde ise ek şekillendirme ve biçimlendirme sağlıyor. Temel olarak konfor, esneklik ve şekillendirme için benzersiz bir denim. Yeni Hyperstretch, geri dönüştürülmüş ağaç hamurundan oluşan ultra yumuşak, yüksek teknoloji ürünü olan Tencel’in eklenmesinden de yararlanıyor. Bu nedenle diğer denim’lerin aksine yumuşaklık ve pürüzsüzlüğe sahip..

“Şekillendiren ve kusursuzlaştıran gelişmiş streç kumaşlarla yenilikler yapmaya devam ediyoruz. Yeni Hyperstretch kumaşı sizinle birlikte hareket ederek inanılmaz bir rahatlık ve duruş sağlıyor. Levis’ın 720 High-Rise Super Skinny formuna çok yakışan bir kumaş.’’ – Jill Guenza, Başkan Yardımcısı, Levi’s® Global Kadın Tasarımı..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT