Şef Murat Bozok İle Braun 7 Bölge 7 Meze

Alışveriş Alışveriş Rehberi Şef Murat Bozok İle Braun 7 Bölge 7 Meze

Tarihler: 17 Mart 2015 Salı ~ 17 Mayıs 2015 Pazar

Firma: Braun

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2015 ~ May 17, 2015

Ünlü Alman markası Braun, şef Murat Bozok’la yarattığı “7 bölge 7 meze” projesi ile Türkiye’deki her kadının Braun Multiquick El Blendırıyla harika lezzetler hazırlayabileceğini müjdeliyor…

Dünyaca ünlü küçük ev aletleri markası Braun, yarattığı yenilikler ve sunduğu pratik çözümlerle kadınların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Üstün Alman teknolojisiyle fark yaratan Braun ve ünlü Şef Murat Bozok’un tüm kadınlara yeni bir sürprizi var! Şef Murat Bozok’un tercih ettiği ve benzersiz yorumuyla hazırlanan Türkiye’nin 7 bölgesi için 7 farklı meze lezzetlerini, Murat Bozok’un tercih ettiği Braun Multiquick El Blendırıyla hazırlayarak mutfağınızda harikalar yaratacaksınız!

Mutfakta mucizeler yaratan kadınların en büyük yardımcısı Braun Multiquick El Blendırı, karıştırma, çırpma, yoğurma gibi özellikleri ve pratikliği ile zahmetsizce yemek yaparak en büyük yardımcınız olmaya aday! Türkiye’nin neresinde olursanız olun, Şef Murat Bozok’un yorumuyla Girit Ezmesi, Haydari, Muhammara, Mısırlı Mücver, Mercimek Köftesi, Çökelek Salatası, Humus gibi Türk lezzetlerini usta bir şef gibi hazırlayacaksınız.

Tek elle zahmetsizce yemekler yapabileceğiniz Braun Multiquick El Blendırıyla hazırlanabileceğiniz Şef Murat Bozok imzalı “7 bölge 7 meze” lezzetleri, sizi mutfağın yıldızı yapacak!

http://www.braun.com/tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT