Şehirli Erkeğin Her Ortamda Aradığı Rahatlık

Şehirli Erkeğin Her Ortamda Aradığı Rahatlık

Alışveriş Alışveriş Rehberi Şehirli Erkeğin Her Ortamda Aradığı Rahatlık

Tarihler: 09 Nisan 2018 Pazartesi ~ 09 Haziran 2018 Cumartesi

Firma: Timberland

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2018 ~ Haz 9, 2018

Bir Timberland klasiği olan Bradstreet Chukka modelinden ilham alınarak geliştirilen yeni Timberland Bradstreet modeli, şehirli erkeklerin tarzını yansıtan detaylarla tasarlanmış zarif siluetiyle dikkat çekiyor.

Elastik bilek kısmı sayesinde çorap rahatlığında giyilebilen Bradstreet modeli ayakla adeta bütünleşiyor. Ortholite ® ayak tabanı ise ihtiyaç duyulan ayak desteğini sağlıyor.

Bradstreet Oxford model Timberland ayakkabılarda dokuma kumaş ve süetin yumuşaklığı bir araya geliyor. En üst kalite deriden elde edilen süet kısımlar perforeli yapısıyla ayakkabının hafifliğini tamamlıyor. Özel taban sistemi, en zorlu ve rahatsız dış zeminlerde bile ihtiyaç duyulan desteği sağlıyor.

Tüm Timberland modellerinde olduğu gibi rahatlık ve yüksek performans, aktif yastıklama ve dinamik esneklik sağlayan üç katmanlı taban sistemi Sensorflex™ sayesinde bu ayakkabıda da anahtar rol oynuyor. Özel taban sistemi, en bozuk zeminlerde bile uygun ayak desteğini sağlıyor.

İnce ve dekoratif dikişler ve geri dönüşümlü malzemelerden üretilen beyaz kauçuk tabanı Timberland Bradstreet ayakkabılarını tamamlıyor. Kumaş ve deri oxford modeliyle satışa sunulan Bradstreet modeli doğal tonlardaki farklı renk alternatifleriyle 449 TL'ye tüketiciyle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT