Şehrin Yoğunluğuna Ayak Uydurun

Şehrin Yoğunluğuna Ayak Uydurun

Alışveriş Alışveriş Rehberi Şehrin Yoğunluğuna Ayak Uydurun

Tarihler: 05 Temmuz 2019 Cuma ~ 05 Eylül 2019 Perşembe

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2019 ~ Eyl 5, 2019

adidas, şehrin yoğunluğu içinde spor yapanları ya da şehrin kaosunda oradan oraya koşmak zorunda kalanları rahatlatacak bir teknolojiye imza attı. Tempolu yürüyüşlerde ve koşularda konfor ve enerji geri dönüşümüyle öne çıkan bu teknolojiyi stille birleştirerek ilk kez yeni modeli Pulseboost HD ile farklı renk seçeneklerinde sunuyor. Şehrin ritmini yakalamak isteyenler için hazırlanan özel Spotify listesi de ayakkabının dil bölümündeki QR kodda gizli.

adidas yeni ürünü Pulseboost HD’yi geliştirirken şehir koşucularının nabzını tuttu ve onlardan gelen içgörülere kulak verdi. Farklı renk seçenekleri ve stiliyle öne çıkan Pulseboost HD, şehirli kullanıcılarına günlük koşuşturmalarında daha fazla konfor, denge ve enerji geri dönüşümü vadediyor. Şehirde yapılan uzun ve tempolu yürüyüşler, koşular için tasarlanan Boost HD taban, sınıfının en iyisi olarak üretildi.

Boost teknolojisinde bir araya getirilen enerji kapsülleri benzersiz hücre yapıları sayesinde atılan her adımda daha fazla enerji depoluyor ve her adımda enerji geri kazanımı sağlıyor. Zemine daha yakın tasarlanan Pulseboost HD, ani hareketler için hazırlandı. Yoğun bir caddede aniden durma, ani veya hızlı bir yön değişimi yapma gibi hareketlerde bile performans avantajı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT