Selection Mini’den Üç Yeni Lezzet

Alışveriş Alışveriş Rehberi Selection Mini’den Üç Yeni Lezzet

Tarihler: 03 Nisan 2014 Perşembe ~ 03 Haziran 2014 Salı

Firma: Carte d’Or

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2014 ~ Haz 3, 2014

Romantik anların iki kişilik dondurması Carte d’Or Selection Mini, ürün portföyüne eklediği yeni çeşitleri Brownie Cazibesi, Çilek Mucizesi ve Karamel-Waffle Dansı ile çiftlerin vazgeçilmez lezzeti olmaya devam ediyor.

Ev tipi dondurmanın yenilikçi ve öncü markası Carte d’Or’un romantik anlara ithaf ettiği Selection Mini serisi, üç yeni lezzetle zenginleşerek büyümeye devam ediyor. Farklı damak tatlarına hitap eden Brownie Cazibesi, Çilek Mucizesi ve Karamel-Waffle Dansı ile romantik anlarda çiftlerin vazgeçilmezi olmayı hedefleyen Carte d’Or Selection Mini serisi, yeni ambalaj tasarımlarıyla da göz dolduruyor.

Carte d’Or Selection Mini serisi, benzersiz çeşitlerini iki kişilik şık dondurma paketlerinden tatmak isteyen çiftler için de farklı bir deneyim sunuyor. Bu yıl yapılan üç yeni ürün lansmanıyla, toplam 6 farklı çeşide ulaşan Selection Mini serisi, dondurma severlere yeni heyecanlar sunmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT