Selena Gomez, Sokak Modasını Puma Calı Exotıc ile Yeniden Tanımlıyor

Selena Gomez, Sokak Modasını Puma Calı Exotıc ile Yeniden Tanımlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Selena Gomez, Sokak Modasını Puma Calı Exotıc ile Yeniden Tanımlıyor

Tarihler: 16 Nisan 2019 Salı ~ 16 Haziran 2019 Pazar

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2019 ~ Haz 16, 2019

Puma, CALI Ailesi’nin yeni üyesi CALI Exotic ile sokak trendlerine yön vermeye devam ediyor. Kaliforniya tarzını yansıtan iddialı sneaker, Puma White rengiyle piyasaya sürülüyor.

Global spor giyim markası PUMA, kortlarda ünlenip kültürlerin ötesine geçen, efsanevi CALI ile sokak modasında kurduğu hakimiyeti, yepyeni CALI Exotic modeli ile güçlendiriyor. Kaliforniya esintileriyle yaz sezonuna tarz katacak CALI Exotic’in marka elçiliğini de CALI ile özdeşleşmiş ünlü sanatçı Selena Gomez üstleniyor.

Klasik Puma California’nın en yeni modeli CALI Exotic, Batı Kıyısı’nın rahat ve iddialı stilini yansıtan tasarımı ile dikkat çekiyor. Puma White renginde tasarlanan sneaker, nubuk ve deri üst kısmı ile orijinal CALI modeline sadık kalıyor. Kauçuk detaylar, yüksek lastik taban ve topukta yer alan PUMA logosunun şık bir dokunuş sağladığı CALI Exotic; trendlere uygunluğu ve rahatlığı ile her türlü görünümü zahmetsizce tamamlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT