Sephora’dan Yeni Yıla Özel Sihirli Parfüm Kampanyası

Sephora’dan Yeni Yıla Özel Sihirli Parfüm Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sephora’dan Yeni Yıla Özel Sihirli Parfüm Kampanyası

Tarihler: 17 Aralık 2018 Pazartesi ~ 17 Şubat 2019 Pazar

Firma: Sephora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2018 ~ Şub 17, 2019

Yeni yıla girerken hem kendini hem de sevdiklerini birbirinden güzel hediyelerle mutlu etmek isteyenlerin vazgeçilmez durağı olan Sephora,yeni yıla özel sunduğu parfüm kampanyasıyla da yüzleri güldürüyor.

Güzellik ve kozmetik tutkunları yeni yılı, Sephora’nın gelenekselleşen parfüm kampanyasıyla karşılıyor. Heyecanla beklenen kampanyada özel indirimler, kozmetik severlerin gönlünü fethediyor.

Sephora’nın 14-31 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan parfüm kampanyasıyla, kozmetik tutkunları dünyaca ünlü markaların sevilen parfümlerine sahip olma fırsatı yakalıyor.

14 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında, Sephora mağazalarında, seçili parfümlerde geçerli olan kampanya;her 300 TL’lik parfüm alışverişine anında parfümlerde 100 TL indirim imkanı sunuyor.

Stoklarla sınırlı olan kampanyadan faydalanabilmek için, Sephora üyelik sahibi olmak veya alışveriş anında üyelik açtırmak gereklidir. Kampanya başka kampanyalar ve promosyonlar ile birleştirilemez.

İndirim seçili parfümlerde geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT