Sevdiklerinize Forever New Şıklığı Armağan Edin

Sevdiklerinize Forever New Şıklığı Armağan Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevdiklerinize Forever New Şıklığı Armağan Edin

Tarihler: 21 Aralık 2015 Pazartesi ~ 21 Şubat 2016 Pazar

Firma: Forever

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2015 ~ Şub 21, 2016

2016’ya girerken sevdiklerinizi şımartmanız için birbirinden güzel hediye alternatifleri Forever New mağazalarında sizleri bekliyor. Tarzı ile kendinden söz ettiren kadınlara, ikonik parçalar hediye etmek isterseniz, Forever New mağazalarını ve www.forevernew.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni yılda, sevdiklerinize hediye etmeniz için birbirinden şık alternatifler sunuyor. Tarzı ile dikkatleri üzerine çeken kadınlara, en gözde aksesuarlar, Forever New mağazalarında sizleri bekliyor. Akıllı telefon kılıflarından, birbirinden şık çantalara, sofistike takı kutularından, çalışan Forever New kadınları için özel tasarlanmış ajandalara kadar pek çok hediye seçeneği, yeni yıla girerken sevdiklerinizi mutlu etmenin formülünü sizlere sunuyor.

Şüphesiz ki şıklığın olmazsa olmaz parçası takılar, her kadının gönlünde taht kuracaktır. Siz de zarafetinden ödün vermeyen, şıklığı ile büyüleyen kadınlara, Forever New’in zarif takılarından bir parça hediye edebilirsiniz. Her tarza uygun kolye, bileklik, küpe ve yüzüklerin bulunduğu, Forever New takıları, yeni yıla girerken ışıltısı ile göz kamaştıran kadınları bekliyor.

Sezonun trenleri arasında yer alan şallar, hayatı romantik film gibi yaşayan kadınlar için bir numaralı hediye alternatifi olacaktır. Tarzını, sadece kumaşlarla ve takılarla değil, teknolojisi ile de gösteren kadınlara, sezonun en trend tablet ve telefon kılıfları Forever New mağazalarında.

Şimdiden 2016’nın modasına göz kırpan, Forever New ’in hediye alternatiflerine göz atmak isteyenler, Forever New mağazalarını ziyaret edebilir.

www.forevernew.com.tr
https://www.facebook.com/ForeverNewTurkiye
https://twitter.com/forevernewtr
http://instagram.com/forevernewturkiye

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT