Sevdiklerinize Özel Yılbaşı Hediyeleri Beymen Club’ta

Sevdiklerinize Özel Yılbaşı Hediyeleri Beymen Club’ta

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevdiklerinize Özel Yılbaşı Hediyeleri Beymen Club’ta

Tarihler: 12 Aralık 2016 Pazartesi ~ 12 Şubat 2017 Pazar

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2016 ~ Şub 12, 2017

2016 Sonbahar/Kış sezonunda modern kadın ve erkeği yeni vazgeçilmezleriyle buluşturan Beymen Club, geniş ürün yelpazesi ve farklı fiyat aralıklarından oluşan hediye seçenekleriyle yılbaşı alışverişleriniz için yüzlerce şık hediye seçeneği sunuyor.

Beymen Club Kadın Koleksiyonu’nda zarif çiçek ve kuş desenli trikolardan parlak taş ve payet işlemeler ile zenginleşen kazaklara, dantel detaylı romantik gömleklerden farklı renkleri ve taş detaylarıyla göz alan süet stilettolara sevdiklerinizi mutlu edecek pek çok yılbaşı hediye seçeneği yer alıyor.

Doğadan ilham alan Beymen Club Erkek 2016 Kış Koleksiyonu da yeni yıl alışverişleriniz için zengin alternatifler sunuyor. Sezonun en trend tasarımları arasında yer alan bomber montlar, grafik t-shirt, sweatshirt ve kazaklar, renkli yün bereler, örgü kravatlar, farklı renk ve model seçeneklerdeki kaz tüyü mont ve yelekler yılbaşı alışverişleriniz için BEYMEN Club’ta sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT