Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Yılbaşı Hediyeleri 

Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Yılbaşı Hediyeleri 

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Yılbaşı Hediyeleri 

Tarihler: 11 Aralık 2019 Çarşamba ~ 11 Şubat 2020 Salı

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2019 ~ Şub 11, 2020

Doğadan, etnik zenginliklerden, şehir yaşamından ve sanattan ilham alan, casual tarzıyla her sezon güncel kodları yeniden yorumlayan BEYMEN Club, yılbaşı için çok özel hediye seçenekleri sunuyor.

  Kız kıza şehirdışında geçirilen haftasonu kaçamaklarından ilham alan BEYMEN Club 2019  Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu, kar taneleriyle süslü kazak ve berelerden Love, Peace, Happy gibi sloganlarıyla bezeli rengarenk triko ve sweatshirtlere, sıcacık battaniyelerden sezonun gözde aksesuarı atkılara, canlı renklerdeki deri el portföylerinden fularlı hediye setlerine ve sevimli hayvan desenli trikolara uzanan farklı hediye seçenekleriyle yeniyıl heyecanınıza ortak oluyor. Markanın ikonik kaz logosu ise el portföylerinden  şapkalara, kadife gömleklerden puf yeleklere koleksiyondaki pek çok üründe karşımıza çıkıyor. 

Farklı tarz ve renklerin birleşimiyle zenginleşen BEYMEN CLUB 2019 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu, yılbaşı hediye alışverişleriniz için konforlu, güncel ve rahat hediye seçenekleri sunuyor. Ekose ya da desenli  gömlek çeşitleri, çam ağacı desenli jakar trikolar, deri sırt  ve evrak çantaları, parlak puf montlar, renkli atkı ve fularlar, cüzdan ve ipek kravattan oluşan hediye setleri yılbaşı alışverişlerinizin favorisi olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT