Sevgiler Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgiler Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

Tarihler: 05 Şubat 2014 Çarşamba ~ 14 Şubat 2014 Cuma

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2014 ~ Şub 14, 2014

Levi’s® Amerika’nın batı kıyılarının özgür ruhundan esinlenilerek hazırladığı koleksiyon ile sevgililere özel hediye alternatifleri sunuyor.

Hediye alternatifleri arasında; Levi’s®'ın Golden State’in çağdaş sokak kültürünün şık, iyimser ve genç stilini yansıtan erkek koleksiyonunda 501® jean'ler, trucker ceketler, western gömlek, klasik beyaz gömlekler ön plana çıkıyor. California'lı sportif erkeklerin tercih ettiği, rahat görünümünden esinlenen koleksiyonda bej, mavi ve kırmızı renkler dikkat çekiyor. Erkek koleksiyonunda ayrıca California’lı grafiti sanatçısı Jim Phillips'in baskıları Amerikan sörfçüsünün rahat görünümünü yansıtırken, plajda ve plaj dışında giyilebilecek klasik trucker ceketlerden, gömleklerden, yeleklerden ve t-shirtlerden oluşuyor. Levi's® Commuter® koleksiyonu ise bisiklet, otobüs, metro kullanarak veya yürüyerek ulaşımını sağlayan şehirli erkeklere hitap ediyor.

Kadın koleksiyonunda ise rafine kumaşlar ve pikselli baskılar, güneşli yaz renkleri gibi çarpıcı tasarım detaylarının da içinde bulunduğu Palm Springs yaşam tarzının eğlenceli kadınsı ruhunu yansıtıyor. Western, testere cepli gömlek, kesik 501® şort, trucker ceket ve elbise gibi ikonik parçaların yenilenmesi koleksiyona modern, güvenli ve cool bir hava veriyor. Koleksiyon suluboya görünümlü denim yıkama, beyaz üzeri beyaz ve mavi üzeri beyaz uyumlu kapsül koleksiyonları birleştirirken aynı zamanda mercan rengi, limon sarısı ve portakal turuncusunu chambray ve tek renkli parçalar ile serpiştirmiş. Aynı zamanda kadınlar için White Tab koleksiyon kapsülü, dökümlü siluetler, ipek bluzlar, göz alıcı mavi ve beyaz baskılı üstler, jean’ler, ceketler ve 501® kalıbına sahip beyaz jean sunuyor.

Vücudu muhteşem gösteren Revel jean'ler de "Sevgililer Günü" için kullanışlı ve şık hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Levi’s® bere, eldiven atkı ve şallar ise soğuk kış günleri için en sıcak hediyelerden olacak...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT