Sevgililer Günü Butigo'nu Yarat

Sevgililer Günü Butigo'nu Yarat

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü Butigo'nu Yarat

Tarihler: 07 Şubat 2018 Çarşamba ~ 07 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2018 ~ Nis 7, 2018

Kısa topuklu modern botlardan, bağcıklı kalın topuklu modellere, toka ve zincir detaylı bootie’lerden her renkle kolayca kombinlenen klasik ayakkabılara kadar yüzlerce alternatifi ile Butigo’nun 2017-2018 Sonbahar Kış tasarımları moda severleri bekliyor.

Süet görünüm ve detayların hâkim olduğu modeller, Sevgililer Günü’nde şıklığı arayan kadınları kendine çekiyor. Taba, krem, siyah gibi renklerin ön planda olduğu koleksiyonda, deri detayları parlak dokunuşlarla buluşuyor. Günün her saatinde ve her yerde, tarzınızdan ödün vermeden, ulaşılabilir fiyatlarla şıklığa kavuşmanızı sağlayan Butigo, dünya trendlerini de koleksiyonuna yansıtıyor.

Butigo’nun 2017-2018 Sonbahar Kış koleksiyonunda yer alan modellerini görebilmek, Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi Butigo’nun birbirinden şık hediye alternatifleriyle mutlu etmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT