Sevgililer Günü Hediyeniz Hazır!

Sevgililer Günü Hediyeniz Hazır!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü Hediyeniz Hazır!

Tarihler: 09 Şubat 2016 Salı ~ 14 Şubat 2016 Pazar

Firma: Fujitsu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2016 ~ Şub 14, 2016

Yaşamı yeniden şekillendiren teknolojiler sunan Fujitsu, sevgilileri de unutmadı. Kırmızı tasarımı ile dikkat çeken Lifebook U904 bilgisayarları teknoloji sever sevgilere uygun bir hediye alternatifi sunuyor.

Sevgililer Günü’nün kapıyı çalmasına sayılı günler kaldığı şu günlerde hala bir hediye bulmak konusunda sorun yaşayanlarımız varsa, Fujitsu’dan 14 Şubat’ı unutulmaz bir güne dönüştüreceğiniz mükemmel bir hediye seçeneği…

Fujitsu LIFEBOOK U904, kırmızırenk seçeneğiyle teknoloji sever sevgililere uygun bir hediye alternatifi. Fujitsu U904 modeli ile işlevsellik, trendlere uygunluk ve kurumsal seviyede güvenliği bir arada sunuyor.

Fujitsu Lifebook U904’ü sipariş etmek için Fujitsu Türkiye Satış Ekibi ile ietişime geçebilirsiniz.

Telefon: 0216 586 40 00
E-mail: iletisim@ts.fujitsu.com

Fujitsu Lifebook U904
Profesyonel hayatın içinde bir sevgiliniz varsa, etkileyici incelik ve hafiflikte, işe yönelik bir Ultrabook’tan daha fazlasını arıyorsanız, kırmızı sürümüyle bir adım öne çıkan FUJITSU LIFEBOOK U904 Ultrabook™’u denemelisiniz. Bireysel, trendlere uygun tarzı 25,6 cm (14 inç) ekranı ile FUJITSU LIFEBOOK U904 Ultrabook™ mükemmel bir tercih. Dokunmatik seçenekli süper canlı, çerçevesiz WQHD+ IGZO ekran, yerleşik 4G/LTE bağlantı ve üstün güvenlik özelliklerine sahip 1,39 kg (3,06 lb) ağırlığındaki bu ürün, sadece yoğun iş yaşamını yönetmekle kalmıyor aynı zamanda şık görünmeyi de sağlıyor.

Lifebook U904 red edition’a Fujitsu yetkili dağıtıcıları kanalıyla ulaşabilirsiniz.
http://www.fujitsu.com/tr/about/info-center/partners/distributors/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT