Sevgililer Günü Hediyesi Leitz'dan

Sevgililer Günü Hediyesi Leitz'dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü Hediyesi Leitz'dan

Tarihler: 15 Ocak 2019 Salı ~ 15 Mart 2019 Cuma

Firma: Leitz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2019 ~ Mar 15, 2019

Sevgililer Günü gittikçe yaklaşırken bu özel günü ölümsüz kılacak hediye de günün en önemli kararlarından birisi haline geliyor. Leitz'ın canlı renk seçeneklerine sahip WOW Mini Bluetooth Hoparlör, Click & Store Kutu ve WOW Sound Kalemlik ürünleri hediye arayan herkesin tercihi haline geliyor.

Alman kırtasiye devi Leitz®, hayatı kolaylaştıran, portatif ve sağlam ürünleriyle Sevgililer Günü'nde hediye arayanların yardımına koşuyor.

Canlı WOW renklerinden beyaz, mavi, yeşil ve pembe seçenekleriyle üretilen Leitz® WOW Mini Bluetooth Hoparlör, Bluetooth bağlantısının yanı sıra SD kart okuyucusuyla portatif bir müzik çalar haline geliyor. Standart kulaklık girişinin bulunduğu hoparlör ile telefon aramaları da kolaylıkla yapılabiliyor. Leitz® WOW Mini Bluetooth Hoparlör, hareket halindeyken muhteşem bir ses kalitesi sunuyor.

En mutlu anılarınızı Leitz® Click & Store Kutu ile saklayın. Mor, buz mavisi, fuşya, mavi, turuncu ve yeşil renk seçenekleri, lamine yüzeyi ve metal köşeleriyle benzersiz bir tasarıma sahip olan kutular, en büyük aşk hikayelerini bile içerisinde saklayabiliyor. Etiketi sayesinde kişiselleştirilebilen kutu aynı zamanda hediyenizi içinde sunabileceğiniz renkli bir seçenek.

Göz alıcı ve premium kalitedeki Leitz WOW Sound Kalemlik, siyah-beyaz, pembe, mavi ve yeşil renk seçenekleriyle dikkatleri üstüne çekiyor. Kalem, cetvel, stylus gibi gereçler için geniş bir hacim sunan kalemlik, birçok akıllı telefonla uyumlu bölmesiyle akıllı telefonun ekranının kolayca görülmesini sağlıyor. Aynı zamanda ses artırıcı bölmesiyle akıllı telefonun sesini de yükseltiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT