Sevgililer Günü'ne Lüks Dokunuş

Sevgililer Günü'ne Lüks Dokunuş

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü'ne Lüks Dokunuş

Tarihler: 17 Ocak 2018 Çarşamba ~ 17 Mart 2018 Cumartesi

Firma: Michael Kors

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2018 ~ Mar 17, 2018

Kendimizi özel hissettiğimiz ve değer vererek bu duyguyu bizim için özel olan insanlarla paylaştığımız Sevgililer Günü’nde seçimlerinize yardımcı olacak bazı alternatif hediyeler sunuyoruz.

Aşkın en güzel yanına romantik elbiseleri ile dokunan Kate Spade’den, kombinlerinize kışkırıtıcı bir hava katacak olan Alexander McQueen etkisine, Salvatore Ferragamo’nun gold topuk detayları ile zarif yürüyüşler vaat ettiği ayakkabılarından Sandro’nun cazibeyi kürk ile buluşturduğu serisine kendinizden pek çok şey bulabileceksiniz.

Erkeklerin vazgeçilmezi paltolara yapılan bir Sandro dokunuşu ve sonrasında her kombini yorumlamaya yardımcı Michael Kors Access Watch’lar ile sezonun trendlerini barındıracaksınız. Tom Ford ve Ted Baker’ın birbirinden şık fular seçenekleri ise kombinlerinize hava katmakta yardımcı olacak. Derin lacivertin etkisindeki erkek kombinlerine ek olarak Ted Baker’ın hediye kitleri Sevgililer Günü’nde sizler için vazgeçilmez hediye seçeneklerinden olacak. Aşkın sembolu Maje kalpli çapraz çanta ve Longchamp eldivenler ise gold rengi taş detaylarıyla bezeli Michael Kors Access Watch ile kadınların zarafetini tamamlayacak.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT