Sevgililer Günü Özel Hatun'da Hayat Buldu

Sevgililer Günü Özel Hatun'da Hayat Buldu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü Özel Hatun'da Hayat Buldu

Tarihler: 16 Ocak 2019 Çarşamba ~ 16 Mart 2019 Cumartesi

Firma: Hatun

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2019 ~ Mar 16, 2019

Yüzyıllar öncesinin anılarını hafızalarda yeniden canlandıran Hatun, titizlikle seçtiği malzemeleri ustalıkla bir araya getiriyor ve hem bedeninizi hem de ruhunuzu iyileştiren tarifler sunuyor.

Asalet, zarafet ve kendine özgü mistik çekiciliği ile Hatun İstanbul, hem çok tanıdık hem de yepyeni esanslar ve lezzetler sunuyor. Binlerce yıllık tecrübe ve ustalığı bir araya getiren Hatun, tüm maharetini kullanıyor ve İstanbul'a has değerleri yeniden yorumluyor.

Değişen zaman ile birlikte pek çok âdet ve usul de yerini yenilerine bırakıyor. Bütün bu değişime rağmen bazıları kıymetini hiçbir zaman kaybetmiyor. Hatun İstanbul da, geçmişe anlam kazandıran bu özel değerlere günümüzde yeniden hayat veriyor.Hatun İstanbul firma sahibi Arzu Niziplioğlu,titizlikle seçtiği malzemeleri ustalıkla bir araya getiriyor, hem bedeninizi hem de ruhunuzu iyileştiren tarifler sunuyor.

Ayasofya, Haydarpaşa, Kız Kulesi, Dolmabahçe Palace, Topkapı, Galata ve Grand Bazaar isimli, İstanbul'un farklı dönem ve mekanına ait yedi farklı koku serisi ile harmanlanan kolonyalar, sabunlar, oda parfümleri ve kokulu mumların yaratıcısı Hatun İstanbul; Osmanlı ve Türk Kahvesi, özel lokum çeşitleri, çikolataları ve şık tasarımlı dekoratif ürünleri ile de iddialı. Eşsiz bir kültüre saygı niteliğindeki özel tasarım ürünlerinde geleneksel tat ve kokuları harmanlayan Hatun İstanbul sizler için bütün hünerini sergiliyor. Geçmiş zamanların gizemini fısıldayan Hatun, yüzyıllar öncesinin anılarını hafızalarda yeniden canlandırıyor.

SevgililerGünü2019

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT