Sevgililer Günü’nde FLO ile Adım Adım Aşk…

Sevgililer Günü’nde FLO ile Adım Adım Aşk…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’nde FLO ile Adım Adım Aşk…

Tarihler: 16 Ocak 2017 Pazartesi ~ 16 Mart 2017 Perşembe

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2017 ~ Mar 16, 2017

Sevgililer Günü’ne en şık olmak mı istiyorsunuz, en güzel hediyeyi vermek mi? İkisi için de FLO kış koleksiyonu tam size göre! FLO’nun her tarza hitap eden yüzlerce modelden oluşan kış koleksiyonunda hem kendiniz hem de sevdikleriniz için aradığınızı bulacaksınız.

Yılın en özel günlerinden olan Sevgililer Günü’nde şık ve etkileyici görünmek isteyen kadınlar ve erkekler için birbirinden şık ve rahat modeller sunan FLO’da kadınlar şık elbiselerini siyah, bordo tonlarındaki stilettolar, topuklu chelsea botlar ve çizmelerle tamamlıyor. Erkekler ise renkli ve dekoratif taban detayları, süet ve nubuk alternatifli ayakkabı ve botlar ile bu özel günde şıklığını yansıtıyor. Çanta koleksiyonu da püskül, zımba gibi sezon trendlerini farklı formlardaki modellerle karşınıza çıkarıyor.

Sevgililer Günü’nde hediyeler de FLO’dan…
Sevgililer Günü’nde herkesin beklentisi kendini özel hissettirecek bir hediye… Siz de sevgilinizi mutlu etmek için ona şık ve rahat adımlar hediye edebilirsiniz. Kış ayları için ideal olan kar botları, zincir ve zımba detaylı military ve biker botlar kadınlar için ideal seçenekler arasında yer alırken; erkekler için de şık, casual ve klasik tarzlarda yüzlerce hediye alternatifi FLO’da…

Siz de Sevgililer Günü’nde kombininizi tamamlayacak bir ayakkabı veya sevgiliniz için şık bir hediye arayışındaysanız; FLO mağazalarını vewww.flo.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz.

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT