Sevgililer Günü’nde Romantik Hediyeleri KİP’te Keşfedin!

Sevgililer Günü’nde Romantik Hediyeleri KİP’te Keşfedin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’nde Romantik Hediyeleri KİP’te Keşfedin!

Tarihler: 13 Ocak 2022 Perşembe ~ 13 Mart 2022 Pazar

Firma: KİP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2022 ~ Mar 13, 2022

Erkeklerin stiline dinamizm katan, şık, rahat ve trend parçalar KİP’in yorumuyla 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri olarak mağazalarda ve www.kip.com.tr ‘de sizi bekliyor!

KİP, yılın en romantik günü 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hediye seçimi için birbirinden şık, rahat ve trend tasarımları mağazalarda ve www.kip.com.tr ‘de kadınlarla buluşturuyor. Kolaylıkla kombinlenebilen, fonksiyonel ve tam da onun keyifli, deneyimlere açık, dinamik tarzıyla uyumlu, hediye alternatifleri arasında öne çıkacak KİP ürünleri, sevdiğiniz kişinin görünümüne ayrı bir hava katacak.

Erkeklerin stiline dinamizm katan triko ve sweatshirtler, gömlek kadar hafif, formuyla çok rahat ve modern overshirtler, modern kesim hırkalar, dış giyimde dikkat çeken puffer yelekler, montlar, esnekliği yüksek pantolonlar KİP’in yorumuyla erkeklerle buluşuyor.

KİP erkeğinin stilini tamamlayacak aksesuar seçenekleri ve bu sezon koleksiyona dahil olan “KİP Black parfüm” de Sevgililer Günü hediye alışverişiniz için mağazalarda ve www.kip.com.tr ‘de sizi bekliyor. #kendinlehayatıkombinle

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT