Sevgililer Günü’ne En Şık Aksesuarlarıyla Hazırlandı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’ne En Şık Aksesuarlarıyla Hazırlandı

Tarihler: 28 Ocak 2013 Pazartesi ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2013 ~ Şub 14, 2013

Samsung’un hareketli komutları algılayan, 180 derece dönebilen ekranlı smart fotoğraf makinesi MV900F; Sevgililer Günü’ne özel hediye aksesuarlarıyla fotoğraf severler için en ideal hediye olacak.

İstanbul, 14 Ocak 2013-

Samsung Electronics’in birbirinden akıllı özellikleriyle fotoğraf çekmeyi en keyifli hale getiren Smart Fotoğraf Makinesi MV900F, Sevgililer Günü’ne yönelik hediye aksesuarları ile sunuluyor. 14 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında; beyaz ya da pembe renkteki MV900F smart fotoğraf makinesi alan herkes; cihazın siyah renkteki şık çantasına ve 4GB SD karta sahip oluyor.

Sevdiklerinizle birlikte fotoğraflarınızı çekmek artık çok kolay
Yenilikçi 3.3 inç dokunmatik WVGA AMOLED, 180 derece dönebilen ekrana sahip MV900F, her açıdan yaratıcı otoportreler çekmeyi ve çekilen kareleri anında paylaşmayı mümkün kılıyor.

Samsung'un Wi-Fi bağlantı özelliği ile yaratıcı fonksiyonları bir araya getiren cihaz, gösterişli bir otoportre yaratmak için ideal.Açık diyaframlı F2.5 objektifi, 16.3 megapiksel çözünürlüklü BSI CMOS sensörü ve ayrıca 25 mm'lik geniş açılı objektifiyle MV900F, az ışıklı ortamlarda bile güzel çekim olanağı sağlıyor. MV900F’nin Low Light Shot modu, arka arkaya üç kare çekip, bunları birbirine ekleyerek az ışıklı ortamlarda çekilen fotoğraflarda görülen bulanıklık ve kirlilik sorununu ortadan kaldırıyor ve makine için, az ışıklı ortamlarda otomatik olarak en iyi ayarları seçiyor.

Bir hareketinizle makinenizi uzaktan kontrol edin
Tüm bu özelliklerin yanı sıra, boydan çekilmiş otoportreler veya grup fotoğrafları için, hareket algılama sensörü ile çalışan Samsung’un Hareket Tanıma özelliği sayesinde, MV900F’nizi uzaktan kontrol edebilirsiniz. Fotoğraf makinesinin zum özelliğini kullanmak için ellerinizle dairesel bir şekil yapmanız, fotoğrafı çekmek için ise ellerinizi aşağı yukarı hareket ettirmeniz yeterli...

En güzel fotoğraflarınız, anında sosyal medyada
Sanal bir makyaj çantası olan Samsung'un Güzellik Paleti özelliği sayesinde, 10 değişik makyaj seçeneğinden birini seçerek kişisel profil fotoğraflarını dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

MV900F, Wi-Fi özelliği sayesinde sosyal paylaşım ağlarına ve cihazlarına anında bağlanmanızı sağlıyor. Smart Link düğmesini ya da kolay kullanımlı dokunmatik ekranını kullanarak; kablolara gerek kalmadan, güvenle fotoğraf kaydetmek ve anında paylaşmak mümkün... Fotoğraflarınızı Mobile Link kullanarak telefonunuza aktarabilir, bulut hizmetlerine kolayca kaydedebilir, sosyal paylaşım ağlarına anında yükleyebilir ve e-posta olarak gönderebilirsiniz.

Yaratıcı özelliklerle, fotoğraflarınıza özgünlük katın
30fps'te kayıt yapan 1920x1080 çözünürlüklü Full HD video çekim özelliği ile hayat dolu, paylaşılması gereken anları çekebilirsiniz. Durağan fotoğraflarınızın en iyilerini hareketli filmler ile birleştiren Hareketli Fotoğraf Uygulaması objelere hayat veriyor. Bu sayede kalabalığın içinden veya yoğun bir caddeden el sallayan bir kişinin etrafında zamanı adeta durdurabilir ve ilginin odağına istediğiniz objeyi yerleştirebilirsiniz.

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT