Sevgililer Günü’ne Lumberjack Yorumu

Sevgililer Günü’ne Lumberjack Yorumu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’ne Lumberjack Yorumu

Tarihler: 02 Şubat 2016 Salı ~ 14 Şubat 2016 Pazar

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2016 ~ Şub 14, 2016

“urbaNatures” konsepti ile şehir hayatının yeni gözdesi olan Lumberjack’in koleksiyonunda, Sevgililer Günü için çok sayıda hediye alternatifi bulabilirsiniz. Lumberjack, hediye alternatiflerinin yanında Sevgililer Günü’nü dışarıda geçirecekler için de sayısız bot, spor ve outdoor ayakkabı seçeneği sunuyor. Bordo, bej, lacivert, kırmızı ve toprak tonları Lumberjack koleksiyonuna eşlik eden başroldeki renkler arasında…

Modern hayata doğa esintisini taşıyarak yeni bir moda yaratan Lumberjack’in sade, modern ve elegans urbaNatures koleksiyonunda şıklık ve rahatlık modern detaylarla buluşuyor. Kadın koleksiyonunda yer alan military ve chelsea botlar rahatına düşkün ve aynı zamanda stilinden de ödün vermeyenler kadınlar için ideal bir hediye alternatifi… Military botlar ve Lumberjack’in efsanevi River modeli de hem kadın, hem de erkek koleksiyonunda yeni yorumlarla karşınıza çıkıyor. Outdoor modeller maceracı sevgililer için idealken; casual alternatifler de Sevgililer Günü’nü rahat ve tarz adımlarla geçirmek isteyenleri bekliyor.

Sevgililer Günü kombininizi Lumberjack’in cool bir modeliyle tamamlamak da tercihiniz olabilir. İster klasik, ister casual bir stil tercih edin Lumberjack koleksiyonunda her kombine uygun bir model bulmak mümkün.

Türkiye’de de toplam 850 satış noktası bulunan Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO, Sport in Street, Boyner, YKM, Ayakkabı Dünyası ve diğer seçkin satış noktalarını, www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

SevgililerGünü2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT