Sevgililer Günü’ne Özel Kalbinizdeki Eşsiz Sevgiliye

Sevgililer Günü’ne Özel Kalbinizdeki Eşsiz Sevgiliye

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’ne Özel Kalbinizdeki Eşsiz Sevgiliye

Tarihler: 14 Ocak 2016 Perşembe ~ 14 Şubat 2016 Pazar

Firma: Ariş Pırlanta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2016 ~ Şub 14, 2016

Her aşk benzersiz, kalpteki sevgili ise eşsizdir. Mücevher sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, 14 Şubat Sevgililer Günü için eşsiz sevgilinize kalbinizdeki aşkı anlatacak hediye seçenekleri sunuyor.

Mücevher sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, 14 Şubat Sevgililer Günü için kalpleri dolduran aşka yakışan birbirinden şık seçeneklerle 14 Şubat’a pırlanta ışıltısı katıyor. Ariş Pırlanta Sevgililer Günü Koleksiyonu, aşkın en önemli sembollerinden biri olan kalpli tasarımlarla kelimelere sığmayacak aşkları anlatıyor. Kalpten gelen mesajları taşıyan, en derin duyguların ifadesi Ariş Pırlanta Sevgililer Günü Koleksiyonu, sevgililerin bu özel gününü pırlantayla unutulmaz kılıyor.

“GERÇEK KALİTE DOĞRU FİYAT” anlayışıyla pırlantalı mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta’nın Sevgililer Günü Koleksiyonu, www.arispirlanta.com ile tüm Ariş mağazalarında sizleri bekliyor.

Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) twitter (ArisPirlanta), instagram (aris_pirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

sevgililergünü2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT