Sevgililer Günü’ne Özel Modeller

Sevgililer Günü’ne Özel Modeller

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’ne Özel Modeller

Tarihler: 13 Ocak 2020 Pazartesi ~ 13 Mart 2020 Cuma

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2020 ~ Mar 13, 2020

Sevgililer Günü’nde de tarzı ile fark yaratmak isteyenler için Lumberjack’in birbirinden şık modelleri, hem erkeklerin hem kadınların kurtarıcısı oluyor. 14 Şubat’ta stilinizi Lumberjack ile tamamlarken sevgilinize de konforlu bir hediye verebilirsiniz.

Yılın en romantik günü için sevgilisine hediye arayışına girenler aradıklarını Lumberjack koleksiyonunda buluyor. Şehir hayatına doğa esintisini taşıyarak koleksiyonlar oluşturan Lumberjack, bot ve outdoor koleksiyonuyla her tarza uyum sağlayan modeller sunuyor.

Bot koleksiyonunda yer alan modeller, dişli taban yapısıyla yağmurlu havalarda yürüyüş kolaylığı sağlarken sıcak tutan konforlu içyapısı ile zorlu hava koşullarına ayak uyduruyor. Lumberjack’in Outdoor koleksiyonu ise hem hafta sonu aktivitelerinde hem de günlük kullanımlarda ön plana çıkıyor. Waterproof özellikli modellerin yer aldığı koleksiyon renkli bağcık ve taban detayları ile kış aylarına renk katarken, maceracı sevgililer için en ideal hediye alternatifi oluyor.

Lumberjack’in oldukça zengin 2020 Kış Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek ve sevdiklerinize uygun hediye alternatifleri için FLO, In Street ve diğer seçkin satış noktalarını veya Flo web adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT