Sevgilime En Romantik Hediyeler LC Waikiki’den

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgilime En Romantik Hediyeler LC Waikiki’den

Tarihler: 13 Ocak 2014 Pazartesi ~ 14 Şubat 2014 Cuma

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2014 ~ Şub 14, 2014

Sevgililer Günü’nde sevgilinize hediye almakta karar veremiyorsanız, LC Waikiki mağazalarında çok sayıda uygun fiyatlı ve kaliteli hediye alternatifleri sizleri bekliyor.

Sezonun en trend renkleri ve desenleri ile hazırlanan ürün ve aksesuarlardan dilediğinizi seçerek, bu romantik günde sevdiklerinizi mutlu etmek artık çok kolay. Türkiye’deki geniş mağaza ağı ve www.lcwaikiki.com’daki yüzlerce ürün seçeneği ile sevdiklerinizin yüzünü aşkla güldürün.

Bu sezon tüm ürün ve aksesuarlar bordodan, uçuk pembeye, griden, laciverte kadar geniş renk yelpazesi, dantel, çiçek desenleri ve motiflerle buluştu. İster atkı, bere, kemer, çanta, eldiven, şapka seçeneklerinden birini tercih edin, ister triko, elbise, mont, ayakkabı alternatiflerinden birini seçin ama sevgilinizle birlikte bu özel günün tadını doyasıya çıkarın.

Sevgililergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT