Sevgiliniz İçin En Özel Modeller Polaris’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgiliniz İçin En Özel Modeller Polaris’te

Tarihler: 29 Ocak 2014 Çarşamba ~ 14 Şubat 2014 Cuma

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2014 ~ Şub 14, 2014

“Hayatına Polaris kat” sloganıyla ayakkabı, terlik ve aksesuar gruplarında her yaşa ve zevke hitap eden modeller sunan Polaris, kadın ve erkek koleksiyonundaki rahat ve şık modellerle Sevgililer Günü için yüzlerce hediye alternatifi sunuyor.

Sevgililer Günü yaklaşmışken hediye telaşı da çoktan başladı. Polaris’in kış koleksiyonu; sevgilisini mutlu etmek isteyenlere ayakkabıdan, cüzdana, bota ve çantaya kadar birbirinden şık seçenekler sunuyor. Kadın koleksiyonundaki taşlı ve tokalı babetler kırmızı, siyah ve yeşil renk alternatifleriyle rahatlık düşkünü kadınlar için ideal bir seçenek. Tokalı botlar, rugan ve süet alternatifli topuklular da şık ve trendy görünümleriyle tüm kadınların kalbini çalabilecek nitelikte. Erkek koleksiyonunda karışık renkli spor ayakkabılar ve tüm erkeklerin vazgeçilmezi olan klasik ayakkabılar siyah ve kahverengi renk tonlarıyla ön planda.

Aksesuar grubunda ise kadınların şıklığını tamamlayan abiye çantalar ve çapraz askılı çantalar, siyah, bordo gibi kış aylarının öne çıkan renkleriyle göze çarpıyor. Erkeklerin en önemli aksesuarlarından olan cüzdanlar da Polaris’te farklı renk alternatifleriyle yer alıyor.

Kalpli modellerle sevgi dolu adımlar!
Sevgililer Günü’nde aşkın simgesi olan kalp figürleri olmazsa olmaz detaylardan biri. Polaris’in ev içi grubunda yer alan sıcacık terlikler, yumuşacık panduflar ve ev içi botları kalp detaylarıyla renklenerek Sevgililer Günü’nde içinizi ısıtıyor. Fiyonk ve kalp detaylı panduflar rahat adımlar sunarken; bordo, bej, siyah ve kırmızı renk alternatiflerindeki kalp işlemeli terlikler her zevke hitap ediyor. Polaris’in en sevimli kalpli modelleri ise içi kürklü olan yumuşacık ev içi botları… Bu sevgi dolu botlar da mavi-pembe ve kırmızı-beyaz renk alternatifleriyle Sevgililer Günü için ideal hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Polaris’in Sevgililer Günü’ne özel rahat ve şık modellerini daha yakından görmek için FLO ve Polaris mağazalarını; www.flo.com.tr/polaris ve www.polaris.gen.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

sevgililergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT