Sevgilinizi Bind Chocolate Lezzetleri ile Şımartın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgilinizi Bind Chocolate Lezzetleri ile Şımartın

Tarihler: 05 Şubat 2014 Çarşamba ~ 14 Şubat 2014 Cuma

Firma: Bind Chocolate

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2014 ~ Şub 14, 2014

Bind Chocolate’ın 14 şubat Sevgililer Günü için hazırladığı birbirinden şık ve farklı hediye alternatifleri ile sevgilinizi şımartmaya ne dersiniz?

Türkiye’nin dünyaca tanınmış çikolata markası Bind Chocolate, Sevgililer Günü için birbirinden şık ve özel koleksiyonlar tasarladı. Bu özel tasarımların en başında ‘’ Book of Love ‘’ koleksiyonu yer alıyor. Kitap görünümünde olan bu özel çikolata tasarımında, yüzyılın en saf aşkları; Romeo & Juliet, Leyla & Mecnun, Kanuni Sultan Süleyman & Hürrem Sultan, Napolyon & Josephine gibi tarihe damgasını vurmuş en çarpıcı aşk hikayeleri yer alıyor. Bu özel koleksiyon içindeki eşsiz Bind Chocolate lezzetlerinin tadına vardıktan sonra, kitapcığın son sayfasına ise kendi aşkınızın hikayesini yazarak, sevginizi ölümsüz kılabiliyorsunuz. Bu romantik hediye ile şımarttığınız sevgiliniz, Bind Chocolate’ın % 100 kakao yağı kullanılarak üretilen doğal çikolata lezzetleri kadar, mühür ile kapatılan kutu tasarımı ile de kalpleri fethediyor. Bind Chocolate bir de kişiye özel tasarımlar yaparak sevginizi unutulmaz kılıyor.

Bind Chocolate’ın aşktan yola çıkarak tasarlanan birbirinden özel hediye seçeneklerine, Bind Chocolate butik mağazalarından ya da www.bindchocolate.com adresinden ulaşmanız mümkün.

sevgililergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT