Sevgiliye En ÖzelL Hediye Divarese’de

Sevgiliye En ÖzelL Hediye Divarese’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgiliye En ÖzelL Hediye Divarese’de

Tarihler: 05 Şubat 2021 Cuma ~ 05 Nisan 2021 Pazartesi

Firma: Divarese

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2021 ~ Nis 5, 2021

Sevgilinizin her anına eşlik edecek modern ve stil sahibi tasarımlar, Divarese’de sizleri bekliyor.

Sezon trendlerini yüksek kalite anlayışı ile buluşturan, lüksü ve konforu bir arada sunan Divarese; o’nu mutlu edecek birbirinden farklı tasarımları ile Sevgililer Günü’nde en özel hediye destinasyonu oluyor.

Sonbahar/Kış koleksiyonunun en çok tercih edilen parçası çizmeler, doğanın çarpıcı desenlerini yansıtan krokodil ve yılan derisi efekti ile feminen stilin tutkunları için favori Sevgililer Günü hediye seçeneği olurken; sezonun hit parçası beyaz kovboy çizme, kış stilinde western esintisine yer veren kadınların arzu nesnesi oluyor.

Bordodan beyaza, hakiden siyaha, geniş renk paletini farklı topuk formları ile buluşturan bot tasarımları, dinamik kış stiline sahip olan sevgilinizin vazgeçilmezi olacak hediye alternatifleri arasında yer alırken; yalın ve rafine stili yansıtanlar için ve süet deri chelsea botlar öne çıkıyor.

Hafif, fonksiyonel deri portföy ve sırt çantaları, o’nun her anına eşlik edecek hediye seçenekleri arasında öne çıkarken; süet hobo çantalar ve kapitone tasarımlar, farklı, dinamik ve stil sahibi Sevgililer Günü hediye alternatifleri olarak Divarese’de sizi bekliyor.

Sevgililer Günü’nde Stil Sahibi Centilmenlere Özel
Kroko ve natürel süet dokulu outdoor botlar, maskülen stile sahip erkeklerin adımlarında konforu ve sıcaklığı buluşturuyor. Natürel renk paleti ve siyahın zamansız tonları ile öne çıkan chelsea botlar ise yalın stile sahip erkekler için favori hediye alternatifleri arasında yer alıyor. İddiayı adımlara taşıyan rock esintili botlar ise, güçlü ve dinamik stilleri yansıtanlara Divarese kalitesini sunuyor.

Lüks, sıcak ve konforlu tasarımları; sevginizi paylaşacağınız en özel günde o’na hediye etmek için Divarese.com.tr ve Divarese mağazalarına davetlisiniz.

www.divarese.com.tr
@divareseonline

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT