Sezar Kutudan Çıktı Bir Kere! Yetiş Sezar

Sezar Kutudan Çıktı Bir Kere! Yetiş Sezar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sezar Kutudan Çıktı Bir Kere! Yetiş Sezar

Tarihler: 11 Şubat 2019 Pazartesi ~ 11 Nisan 2019 Perşembe

Firma: Little Caesars

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2019 ~ Nis 11, 2019

Kaliteyi uygun fiyata veren Little Caesars, lezzetli ve tamamı doğal, mevsiminde toplanmış malzemelerden yapılan ürünleriyle ‘Yetiş Sezar!’ diyen herkesin yanında oluyor. Kaliteli malzemeleriyle Little Caesars; öğrenciye, çalışana, anneye, sporcuya, gamerlara kısacası lezzetli ve hesaplı yemek arayan herkese yetişiyor.

Kısa bir süre önce ünlü karakteri Sezar’ı sınırlarından kurtaran marka, “Sezar Kutudan Çıktı! Yetiş Sezar!” konseptiyle birlikte yeni ürününü de piyasaya sürdü. Detaylı pazar araştırmaları neticesinde tüketiciden gelen taleplerle oluşturulan 10 malzemeli Çok Karışık Pizza,ilk 10 günde yüzde 35’lik satış payına ulaşarak Little Caesars’ın en çok satan ürünü oldu.

Mozzarella Peyniri, Sosis, Küp Sucuk, Jambon, Mantar, Siyah Zeytin, Yeşil Biber, Mısır, Parmesan ve özel Baharat Karışımı ile kısa sürede kalplerde yer edinen Little Caesars Çok Karışık, 2019’da her evin kapısını çalmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT