Sezonsuz Klasik: George Hogg Icons

Sezonsuz Klasik: George Hogg Icons

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sezonsuz Klasik: George Hogg Icons

Tarihler: 31 Mart 2022 Perşembe ~ 30 Haziran 2022 Perşembe

Firma: George Hogg

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2022 ~ Haz 30, 2022

Yüksek kalite anlayışı ve el işçiliği ile öne çıkan zamansız George Hogg Icons serisi, ikonikleşen George, Richard ve Edward modellerini güncellediği detayları ile her sezon olduğu gibi, George Hogg severler ile buluşturuyor.

Brit şıklığının vazgeçilmez modelleri George, Richard ve Edward, George Hogg İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonundaki güncellenen renk ve materyal seçenekleriyle öne çıkıyor. Ayakkabı ustalarının en kaliteli el işçiliğiyle markanın zanaatkarlık mirasını buluşturan tasarım parçalar yaz stiline George Hogg’nu sofistike dokunuşunu katıyor.

Ayakkabı sanatının seçkin ustalarının elinden çıkan George Hogg Icons tasarımları, George Hogg erkeğinin şık ve kusursuz stilinin gözde tamamlayıcısı haline geliyor. İkonik George, deri ve süet seçenekleriyle takım elbise ve smokinleri tamamlayarak ofis günlerinin ve özel etkinliklerin vazgeçilmezi oluyor. Markanın her sezon yıldız parçası olan Richard loafer, bordo, siyah ve kahverengi renk seçenekleriyle ve ikonik püskül detaylarıyla bu sezon da varlığını sürdürüyor. Şehir stilinin klasikleşen modeli Edward, parlak ve mat deri alternatifleriyle spor ve şık stili kusursuz bir şekilde tamamlıyor.

Stilinizi ikonik bir parçayla tamamlamak için George Hogg İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunu Divarese.com.tr ve Divarese mağazalarında keşfedebilirsiniz.

www.divarese.com.tr 
@divareseonline

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT