Sezonun En Gözde Çocuk Koleksiyonları Beymen’de

Sezonun En Gözde Çocuk Koleksiyonları Beymen’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sezonun En Gözde Çocuk Koleksiyonları Beymen’de

Tarihler: 20 Nisan 2021 Salı ~ 20 Haziran 2021 Pazar

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2021 ~ Haz 20, 2021

BEYMEN, dünyaca ünlü moda markalarının 2021 İlkbahar/Yaz çocuk koleksiyonları ile 0-12 yaş grubu çocuklar için stil sahibi bir yaz müjdeliyor.

  Dolce & Gabbana’nın renkli dünyasını çocukların eğlenceli dünyasına taşıyan Dolce & Gabbana Kids 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu uniseks tasarımları ile 0-12 yaş grubundaki çocukların tüm ihtiyaçlarına uygun seçenekler sunuyor.

  Stella McCartney, İlkbahar Yaz 2021 Çocuk Koleksiyonu ile sevimli minikleri, enerji ve neşe dolu baskılarla özgürleşen bir açık hava macerasına davet ediyor. Sevimli hayvanlar, palmiye ağaçları, maceracı korsanlar, kelebekler, büyük kediler, flamingolar, kalplerle bezeli gökkuşağı renkleri ile zenginleşen koleksiyon, yaz mevsimini mutlulukla karşılıyor. Markanın bugüne kadar ki en sürdürülebilir koleksiyonu olma özelliği taşıyan İlkbahar Yaz 2021 Çocuk Koleksiyonu’nda organik pamuk, çevre dostu viskon, geri dönüştürülmüş polyester gibi doğa dostu materyallerle tasarlanmış pek çok ürün yer alıyor.

  Versace, marka DNA’sını, ikonik logosunu ve desen kültürünü çocuklarla buluşturuyor. Medusa baskılar, barok desenler, rengarenk patchworkler ve denizlerin renkli dünyasından ilham alan Versace İlkbahar Yaz 2021 Kids Koleksiyonu, renkli ve eğlenceli bir yaz vaad ediyor.

  Ünlü İtalyan markası MSGM; grafik, baskı ve batik tekniği ile renklendirilen sweatshirt, şort, gömlekler ve denim ürünlerin ağırlıkta olduğu modern ve sportif tasarımlarıyla çocuklar için eğlenceli bir gardırop sunuyor.

  Brunello Cucinelli, Chloe, Kenzo,  Zimmermann, Missoni gibi dünyaca ünlü pek çok markanın, 0-12 yaş grubuna çabasız şıklık sunan 2021 İlkbahar Yaz Kids koleksiyonlarındaki rahat ve konforlu tasarımlar BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde çocuklarla buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT