Sh/Ft ile Beklentilerin Ötesini Keşfet

Sh/Ft ile Beklentilerin Ötesini Keşfet

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sh/Ft ile Beklentilerin Ötesini Keşfet

Tarihler: 06 Kasım 2019 Çarşamba ~ 06 Ocak 2020 Pazartesi

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2019 ~ Oca 6, 2020

Aktif yaşam tutkunlarına fonksiyonel çözümler sunan COLUMBIA, herkesi açık havayı keşfetmeye çağırıyor! Stil ve fonksiyonun en iyi birleşimiyle SH/FT Koleksiyonu, şehir hayatı temposunda özgürce hareket etme deneyimi arayan yeni nesil için eşsiz tasarımlar sunuyor!

COLUMBIA SH/FT Ayakkabı Koleksiyonu bir adım öne geçerek stilden ödün vermeden en üst düzey performans ve fonksiyonel özellikleri bir arada sağlıyor. Atletlik konfor ile modern estetik algısını bir arada sunan tasarımları ile COLUMBIA aynı zamanda üstün teknolojilerinden de ödün vermiyor.

Koleksiyonda yer alan ayakkabılar yüksek enerjili renk seçenekleri ile dikkat çekerken, sınıfının en iyi enerji dönüşüne ve dayanıklılığına ship SH/FT, sağladığı rahatlık ile tüm gün konfor sunuyor.

Uzun ömürlü kullanım için tasarlanan ve enerji geri dönüşümü için yüksek esneklik sunan yapısı ile SH/FT, nefes alan üstün Columbia teknolojisi Out Dry ile hem fonksiyonel hem de stil sahibi bir seçeneğin anahtarını oluşturuyor.

Ultra esnek kauçuk dış tabanları ile ormanlardan beton kaldırımlara rahatlıkla geçmek için tasarlanan koleksiyon mükemmel bir zemin tutuşu sağlarken, Omni-Heat Reflective teknolojili iç yapısı ile daha sıcak
bir deneyim sunuyor.

COLUMBIA SH/FT soğuk kış şartları, doğa yürüyüşleri, şehir ve günlük kullanım için ideal bir seçenek sağlıyor!

Açık hava tutkusunun insanların hayatında oynadığı eşsiz rolden ilhamla COLUMBIA, SH/FT Koleksiyonunu dünyayla paylaşmak için multi-platinum sahipli, GRAMMY ödüllü sanatçı, DJ ve yapımcı Zedd ile işbirliğine imza atıyor. Elektronik müziğin dünya çapında milyonlarca hayranını harekete geçiren Zedd dengeyi, aktif haldeyken bile sürekli yaratmaktaki konforda buluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT