Shopping Fest 2012’nin Yıldızı Cevahir AVM

Alışveriş Alışveriş Rehberi Shopping Fest 2012’nin Yıldızı Cevahir AVM

Tarihler: 09 Haziran 2012 Cumartesi ~ 29 Haziran 2012 Cuma

Firma: Cevahir AVM

Adres: 19 Mayıs Mah. Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2012 ~ Haz 29, 2012

Shopping Fest hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Cevahir AVM, sürpriz kampanyalar ve etkinlikler ile ziyaretçilerini şaşırtacak…

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan İstanbul Cevahir AVM, 9-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Shopping Fest 2012 süresince konuklarını, özel gösteriler, şovlar ve kampanyalar ile ağırlayacak. İstanbul Sergisi’nin de yer alacağı Cevahir AVM, geçen yıl olduğu gibi yine festivalin cazibe merkezi olacak.

Cevahir’de “Yıldızlı Cuma”lar…
Cevahir AVM’nin Shopping Fest’e özel satış kampanyası “Yıldızlı Cuma”. Festival kapsamında Yıldızlı Cuma olarak belirlenen 15 ve 29 Haziran’da aynı gün içerisinde beş farklı mağazadan toplam 250 TL alışveriş yaparak yıldızı tamamlayan ziyaretçiler anında hediyeler kazanacak. Kampanyaya katılanlar, Cevahir’de 1. kat AVM ortak alanında yer alacak “Yıldız Alanı”na gelerek sürpriz hediyelerden birine sahip olacak.

Dans, müzik, eğlence dolu günler…
Sadece avantajlı alışverişin değil eğlencenin de merkezi olan Cevahir AVM, Shopping Fest süresince dans, müzik gösterileriyle şenlenecek, çeşitli şovlarla da renkli görüntülere sahne olacak. 16 Haziran Cumartesi günü Cevahir AVM’ye gelenler İstanbul Mir Sanat Topluluğu’nun Anadolu’nun farklı bölgelerini yansıtan dans gösterisi ile unutulmaz anlar yaşayacak.

Cevahir’den stil önerileri
Jewel Jewel Yeşim bloğunun yazarı Cevahir AVM içindeki markalar arasından yapacağı seçimlerle modaseverlere alışveriş önerilerinde bulunacak. Trendleri yansıtan kombinasyon önerileri Cevahir AVM’nin facebook sayfası üzerinden ziyaretçilerle paylaşılacak.

Şehrin ritmini yakalayan AVM…
Cevahir’de yer alan çeşitli markalar da düzenleyecekleri fırsat kampanyaları ile alışverişi keyfe dönüştürecek. Shopping Fest’i heyecanla bekleyen İstanbullular, Cevahir’de; ayakkabıdan çantaya, aksesuardan mutfak eşyasına, spor malzemelerinden oyuncuğa kadar herkese hitap eden sayısız ürünü bir arada üstelik avantajlı fiyatlarla bulma şansına sahip olacak. Cevahir AVM’de, 7’den 70’e herkes bir yandan gönlünce alışveriş yaparken, eğlenmenin, farklı lezzetleri tatmanın keyfini de yaşayacak. İstanbul’un bütün renklerini barındıran Cevahir, Shopping Fest kapsamında geniş bir yelpazede görsel şölen yaşatacak. Dünyaca ünlü markaların buluştuğu, farklı dünya mutfaklarından örneklerin sunulduğu; sinema ve tiyatrolarda sanatseverlerin ağırlandığı; çocukların eğlenceye doyduğu Cevahir, şehrin ritmini yakalıyor.

www.istanbulcevahir.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT