Shopping Fest Boyunca Yüzde 50’ye Varan İndirim

Shopping Fest Boyunca Yüzde 50’ye Varan İndirim

Alışveriş Alışveriş Rehberi Shopping Fest Boyunca Yüzde 50’ye Varan İndirim

Tarihler: 14 Temmuz 2016 Perşembe ~ 14 Eylül 2016 Çarşamba

Firma: Biota 59 Elements

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2016 ~ Eyl 14, 2016

Biota 59 Elements ürünlerine 31 Temmuz’a kadar sürecek İstanbul Shopping Fest boyunca % 50’ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz.

Gücünü doğadan alan, %100 bitkisel çözümlerle geniş yelpazede kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla tüketiciye sunan Biota 59 Elements, Temmuz sonuna kadar sürecek olan İstanbul Shopping Fest süresince ürünlerinde % 50’ye varan indirim uyguluyor. Renkli kozmetikten vücut ve cilt ürünlerine erkek bakım ürünlerinden anne-bebek ihtiyaçlarına ve gıda destek ürünlerine kadar ihtiyaç duyduğunuz her şeyi bir arada bulabileceğiniz Biota 59 Elements mağazaları, alışveriş festivali boyunca ürün guruplarına göre % 10 ila % 50 arasında indirim uyguluyor. Özellikle en yüksek indirim cilt bakımında gece kremleri ve maskeleri ile renkli kozmetikte dudak kremleri, saç bakımında boya koruyucu maske ve spreyde % 50 indirim uygulanıyor.

İndirimli alışverişin keyfini Biota 59 Elements’in İçerenköy Carrefour Avm, Maltepe Park Avm, Tepe Nautilus Avm ile İstanbul Optimum Avm’deki mağazalarından ve www.biota59elements.com sitesinden çıkarabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT