Shopping Fest’te Greyder ile Ritmi Yakala!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Shopping Fest’te Greyder ile Ritmi Yakala!

Tarihler: 11 Haziran 2012 Pazartesi ~ 29 Haziran 2012 Cuma

Firma: Greyder

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2012 ~ Haz 29, 2012

9- 29 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Shopping Fest için Greyder, sezonun en güzel ürünlerine % 40’a varan indirim oranlarıyla sahip olma imkânı sunuyor.

Greyder Ritim Grubu’nu İzleme Fırsatını Kaçırmayın!

Etkinlik süresince çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapacak olan Greyder, 9 Haziran Cumartesi günü saat 17.00’da Cevahir Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştireceği Greyder Ritim Grubu’nun canlı performans gösterisiyle ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak.

Eğlenceli grubun performansını izleme fırsatını kaçıran ziyaretçiler için, Greyder Ritim Grubu, 10 Haziran Pazar günü, Beyoğlu Galatasaray Meydanı’nda saat 16.00’da İstanbulluları eğlendirmeye devam edecek.

Sezon Ürünlerine %40’a Varan İndirim Oranlarıyla Sahip Olabilirsiniz

Greyder 2012 Yaz Kadın Koleksiyonu, gündüz şıklığınızı geceye taşıyabileceğiniz, hem ofise hem de günlük hayata hitap eden, feminen, klasik ve spor çizgilerin tümünü yansıtıyor.

Greyder’in sezon modelleri arasında; 70’lerin izini taşıyan dolgu topuklar günlük hayatta rahatlıkla kullanılabiliyor. Hasır ve mantar topuklar yazın dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor. Cıvıl cıvıl renkleriyle tekrar hayatımıza giren Oxford modeller ve ince topuklu sliettolar kadının çekiciliğini ortaya çıkarıyor. Parlak ve mat renkte yılan derisi modeller ile rugan ayakkabılar bu sezonun beğenilen diğer parçaları arasında yer alıyor.

Greyder 2012 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nda, kendini özel hisseden, her adımda rahatlık arayan ve şıklığından ödün vermeyen erkekler düşünüldü… Rahatlığa ekstra önem veren erkekler tasarımlara da aynı özeni gösteriyorlar. Renk ve doku detaylarının yanı sıra kullanım alanlarına göre de çok seçici davranan beyler, kadınların ayakkabı tutkusuna meydan okuyorlar. Erkeklerin büyük beğenisini kazanan Greyder ayakkabılar şıklık ve dayanıklılığı bir arada sunuyor.

Alışveriş ve eğlencenin bir arada olacağı Greyder Shopping Fest etkinliğini kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT