Sıcağa Karşı En Havalı Çözüm; Columbia

Sıcağa Karşı En Havalı Çözüm; Columbia

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sıcağa Karşı En Havalı Çözüm; Columbia

Tarihler: 31 Temmuz 2018 Salı ~ 30 Eylül 2018 Pazar

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2018 ~ Eyl 30, 2018

Spor giyimin üstün performans markası Columbia’nın yaz koleksiyonu, ister deniz kenarında şezlongunuzda güneşlenirken, ister en zorlu açık hava aktivitelerinde sıcağa karşı en havalı çözümü sunuyor.

Macera tutkunları bu yaz, Columbia’nın aktif yaşam tutkunlarının hayat felsefesini yansıtan tasarımları ve sıcağa karşı çözüm olacak teknolojileri ile serin ve konforlu bir sezonun tadını çıkaracak. Rengarenk şortlar, hafif gömlek ve t-shirtler, serin tutan pantolonlar ile Columbia spor giyimi macera tutkunlarının aktif yaşam felsefesi ile buluşturuyor.

Outdoor ve aktif yaşam tutkunları, yazın kavurucu sıcaklarından, rüzgarlardan ve güneşin zararlı ışınlarından Columbia ile korunuyor. Güneşin zararlı UVA - UVB ışınlarını engelleyen ve serin tutan ürünler ile ister tatilde ister şehirde kendinizi anın tadını yakalamaya bırakın!

Yaz aylarında hem şehirdeki günlük aktivitelerinizde hem de doğada geçireceğiniz keyifli zamanlarda Columbia ürünleri güvenilir dostunuz olarak her an yanınızda.

Koleksiyonda yer alan yumuşak ve hafif dokulu t-shirtler ve gömlekler güneşin zararlı ışınlarından korunmayı sağlayan giyilebilir teknoloji Omni-Shade, nemi emerek serinlik sağlayan Omni-Wick ve güneş ışınlarını geri yansıtarak serin tutan Omni-Shade Sun Deflector teknolojileri ile macera sever yaşam tarzı tatil ruhu ile buluşuyor.

Columbia ürünlerine www.columbia.com.tr web sitesi ve Columbia mağazalarından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT