Sıcak Yazda Erkek Modasını Keşfedin

Sıcak Yazda Erkek Modasını Keşfedin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sıcak Yazda Erkek Modasını Keşfedin

Tarihler: 02 Temmuz 2019 Salı ~ 02 Eylül 2019 Pazartesi

Firma: Hemington

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2019 ~ Eyl 2, 2019

Saf kaliteyi koleksiyonlarına taşıyan smart casual erkek giyim markası Hemington, ısınan havalarla yükselen enerjimize, rahat, özgün tasarımları ve yılın hit renklerinin hüküm sürdüğü, kalıplardan uzak, trendlerin ötesinde cesur bir koleksiyonla eşlik ediyor.

Hemington Beach Koleksiyonu özgün renk ve desenleri, hızlı kuruyan özel kumaşı ve dinamik kalıpları ile erkeklere eğlenceli ve canlı bir plaj stili vaadediyor. Soğuk keten tuşesi ile yazın vazgeçilmezi saf keten gömlekler, inanılmaz yumuşaklıktaki tuşesi ile pima pamuk tshirtler rahatlığına önem veren erkekler için yaz boyunca stil sahibi kombinler oluşturuyor.

Hemington’da yazı serinleten özel teklif
Hemington, sezon indirimleriyle yaz alışverişini keyifli kılmaya devam ediyor. Yılın en dinamik mevsimi, Hemington’ın kaliteli, özgün, şık tasarımlarıyla renklenirken, net %50 indirimle alışveriş severlere gardolaplarını baştan yenileme fırsatı sunuyor. Hemington, tatilde, davetlerde günün her saati tarz olmak isteyen erkeklere sezonun trend parçalarıyla eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT