Siemens ile İstanbul Coffee Festival’de 360 Derece Kahve Deneyimi

Siemens ile İstanbul Coffee Festival’de 360 Derece Kahve Deneyimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Siemens ile İstanbul Coffee Festival’de 360 Derece Kahve Deneyimi

Tarihler: 19 Eylül 2018 Çarşamba ~ 19 Kasım 2018 Pazartesi

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2018 ~ Kas 19, 2018

Siemens Ev Aletleri, 20-23 Eylül tarihlerinde Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek İstanbul Coffee Festival’a, bu yıl uzaktan kontrol edilebilen ve kişiye özel kahve lezzetleri hazırlamaya yardımcı olan makineleri ile katılacak. Standında birbirinden özel sürprizlere ev sahipliği yapacak Siemens Ev Aletleri, ziyaretçilere 360 derece kahve deneyimi yaşatacak.

Siemens Ev Aletleri, 20-23 Eylül tarihlerinde bu yıl beşincisi gerçekleşecek olan İstanbul Coffee Festival’da yine kahve tutkunları ile bir araya gelecek. Avrupa’nın en büyük kahve festivali olma özelliği taşıyan İstanbul Coffee Festival’da Siemens Ev Aletleri, ziyaretçilere dört tarafı farklı lezzet ve sürprizlerle dolu eşsiz bir deneyim yaşatacak.

İstanbul Coffee Festival boyunca ziyaretçiler, Siemens’in Home Connect özellikli kahve makinesi ile dünya lezzetlerini ya da diledikleri kahve lezzetini kendileri tablet üzerinden hazırlayıp deneyimlerken; bir yandan stantta bulunan “Dijital Cafe” ve “Coffee Journey” VR etkinlikleri ile dijital bir kahve yolculuğuna çıkacak. Sürpriz bir isimle gerçekleştirilecek “Coffee Talks” söyleşisiyle de ziyaretçiler hayranı olduğu ünlü ile kahve eşliğinde online sohbet etme şansı yakalayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT