Siemens’in Yeni Su Isıtıcısı ile Mutfakta Hayat Şimdi Daha Rahat

Alışveriş Alışveriş Rehberi Siemens’in Yeni Su Isıtıcısı ile Mutfakta Hayat Şimdi Daha Rahat

Tarihler: 19 Haziran 2012 Salı ~ 19 Ağustos 2012 Pazar

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2012 ~ Ağu 19, 2012

Siemens Ev Aletleri’nin yeni TW12002N su ısıtıcısı mutfakların küçük dev yardımcısı olmaya aday. Kapasitesi ve yenilikçi özellikleri ile dikkat çeken yeni Siemens TW12002N su ısıtıcı, yüksek konfor ve kolaylık sunuyor.

Siemens Ev Aletleri yeni TW12002N su ısıtıcısını sundu. 1.7 litrelik kapasitesi ile mutfaklarda hayatı kolaylaştıran Siemens TW12002N su ısıtıcısı, 2200 watt gücü ile yüksek performans sunuyor. Su ısıtıcısı gizli rezistanslı paslanmaz çelik zemine sahip. Ağız kısmının alt tarafında kalacak şekilde dizayn edilmiş su seviye göstergesi ile önemli bir kullanım kolaylığı sağlayan ısıtıcı, taban üzerinde 360° hareket edebilme özelliği, açma/ kapama düğmesi, kablo dolama yeri ile sunduğu konforu artırıyor.

Siemens TW12002N su ısıtıcısının kontrol ışığı, susuz çalışmayı engelleyen özel emniyet sistemi, otomatik kapanma özellikleri kullanım sırasında üst düzeyde emniyet sağlıyor.

Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88 www.siemens-home.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT