Şık Serisi ‘Frame’ ile Sade ve Ferah Banyolar Yaratıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Şık Serisi ‘Frame’ ile Sade ve Ferah Banyolar Yaratıyor

Tarihler: 04 Haziran 2015 Perşembe ~ 04 Ağustos 2015 Salı

Firma: Kale

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2015 ~ Ağu 4, 2015

Bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği banyo ürünleri ile tüketicilerin beğenisini kazanan Kale, kullanışlı ve estetik serisi Frame ile banyolarda zarif bir atmosfer yaratıyor.

Fonksiyonellik ve konforu merkeze alan tasarım anlayışı ile kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunan Kale, yeni serisi Frame ile tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Kapalı ve açık depolama çözümleri ile dikkat çeken Frame, geniş hazneli ve tam açılır çekmece sistemi ile hayatı kolaylaştırıyor.

Estetik yan profilleri ile şık bir duruşa sahip olan seri, mekanı sade ve ferah bir görünüme kavuşturuyor. Lake yüzeyi ile hem parlaklık, hem de dayanıklılık sunan serinin aynaları da göz yormayan LED aydınlatmasıyla banyoları daha keyifli mekanlar haline getiriyor. Tüm yüzeylerde su damlamasını önleyen yeni etajerli lavabonun da yalın tasarımla buluştuğu Frame serisi, kullanıcıların banyo gereksinimlerini kusursuz bir şekilde karşılıyor.

www.kale.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT