Şık ve Romantik Bridal Koleksiyonu

Şık ve Romantik Bridal Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Şık ve Romantik Bridal Koleksiyonu

Tarihler: 05 Mart 2018 Pazartesi ~ 05 Mayıs 2018 Cumartesi

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2018 ~ May 5, 2018

Penti; 2018 ilkbahar/yaz gelinlerine, hayatlarının en özel, heyecanlı ve unutulmaz gününde ‘#hepbenimle’ dedirtecek Bridal koleksiyonu ile eşlik ediyor.

Penti; hayatlarının en özel, en unutulmaz gününde ve hazırlık döneminde gelin adaylarına kendilerini özel hissettirecek bir ‘Bridal’ koleksiyonu sunuyor. İç giyim ve ev giyimden oluşan Penti Bridal koleksiyonu genişleyen ürün yelpazesi ile Mart ayında mağazalardaki yerini alıyor.

Romantik detayların ön plana çıktığı iç giyim bridal koleksiyonunda, dantel üzerine floral baskılar, inciler ve yazın vazgeçilmez dokusu pamuk brodeden yapılmış sütyenler göz kamaştırıyor. Gelinlere özel pijama ve gecelik tasarımları bu özel güne konforlu dokunuşlar, zarif detaylar katarken, eğlenceli ve bir o kadar da romantik bir görünüm sunuyor. Saten şıklığı ile beyaz vuallerin hafif dokusunun hissedildiği tasarımlar, nakışın ve dantelin ön planda olduğu romantik tasarımlar, sloganlar ve pastel tonlarla bir araya geliyor.

Penti, gelinlerin en yakın arkadaşlarını da unutmuyor… Penti Bridal koleksiyonu en özel gün için gelinin en yakın arkadaşlarını da unutmuyor. Hem gelinlere hem de onun en yakın arkadaşlarına özel hazırlanan tasarımlar ile o anları hep birlikte ölümsüzleştirmek, eğlenceli karelerle mutluluğa anlam katmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT