Simfer’den Yoğurt Yapan Midi Fırın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Simfer’den Yoğurt Yapan Midi Fırın

Tarihler: 24 Temmuz 2012 Salı ~ 24 Eylül 2012 Pazartesi

Firma: Simfer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 24, 2012 ~ Eyl 24, 2012

Simfer Albeni Yoğurt Yap ile doğal yoğurdu evde kendiniz yapabilirsiniz.

Midi fırında kaliteli ve estetik ürünleriyle dikkat çeken Simfer, yeni ürünü Albeni Yoğurt yap ile bütün fırın özelliklerinin yanında evde doğal yoğurt yapmanızı sağlıyor.

35 yıldır Türkiye başta olmak üzere 123 ülkenin farklı yemek pişirme kültürlerine göre tasarlanmış, kaliteli, dayanıklı ve estetik pişiriciler üreten Simfer, yepyeni ürünü Albeni Yoğurt Yap ile yine bir ilke imza atıyor. Geniş seçeneklerle yemek pişirmeyi kolaylaştırarak, her detayında tüketiciyi düşünen Simfer, bu kez de Albeni Midi Fırınlara yoğurt yapabilme fonksiyonu ekleyerek, evde sağlıklı doğal yoğurt yapma ayrıcalığı sunuyor.

0+7 fonksiyonlu turbo midi fırın Albeni Yoğurt Yap, doğal mayalama için en uygun sıcaklığı sabitleyen yoğurt fonksiyonu ile size ve sevdiklerinize istenilen kıvamda yoğurt hazırlayabiliyor. Albeni Yoğurt Yap ile birlikte hediye olarak verilen ısıya dayanıklı özel kapağı ile Borcam yoğurt kabı da size mutfağınızda kullanım kolaylığı sağlıyor. Ev yapımı doğal yoğurdu sevenler için özenle üretilen Simfer Albeni Yoğurt Yap inox paneli, geniş iç hacmi, fırın içi aydınlatması, özel inox kaplı saklanabilir POP-UP düğmeleri ve en önemlisi düşük enerji tüketimiyle dikkat çekiyor. Mutfakların olmazsa olmazı kare ve yuvarlak tepsileri bulunan Albeni Yoğurt Yap sayesinde Türk mutfağının geleneksel tatları da sofralara taşınıyor.

Evde doğal sade yoğurdun yanında sevdiklerinize özel meyveli yoğurt da yapabileceğiniz Albeni Yoğurt Yap, modern ve estetik görünümüyle de mutfaklara tam uyum sağlıyor. Simfer’in teknolojiyi estetikle buluşturduğu yeni yeteneği Albeni Yoğurt Yap’ın inox panel ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor. Simfer Albeni Yoğurt Yap, geniş servis ağı desteği ile tüketiciye yüzde yüz müşteri memnuniyeti sunuyor.

Ayrıca ürün ve özellikleri ile pek çok sosyal içeriğin bulunduğu Simfer’in www.albeniyogurtyap.com sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

Albeni Yoğurt Yap tavsiye edilen perakende satış fiyatları
Beyaz 259 TL
Inox 279 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT