Sınırların Dışında Yaşayanlara

Sınırların Dışında Yaşayanlara

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sınırların Dışında Yaşayanlara

Tarihler: 11 Aralık 2019 Çarşamba ~ 11 Şubat 2020 Salı

Firma: Vans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2019 ~ Şub 11, 2020

Keşifçi sörfçü her zaman en iyi dalgaları aramak için isteklidir, ama asla stilinden ve özgünlüğünden ödün vermez. Bu sezon, Vans Surf, en yeni modeli The Destruct SF'i yeni renkleriyle - orman gecesi rengi ve siyah- “Of The Wall” macera ruhunu içine alarak tekrardan tanıtıyor.

Destruct SF, Vans sporcularından gelen geri bildirimler sonucunda ortaya çıktı. Global sörf takımı sporcusu Kyuss King için sağlamlık, dayanıklılık, konfor ve stilin bir araya gelmesi, sörfçülerden ilham alan bir tasarımın olmazsa olmaz bileşenleri arasında yer alıyor.

Kyuss’un yaratıcı fikirleri aracılığıyla hayata geçen Destruct SF, konserde, plajda ve geri kalan her yerde insanı evinde hissettiriyor.

Gösterişli ters kauçuk tabanı en zor koşullarda ekstra tutuş sağlarken, tırtıklı kauçuk kaplamalar dayanıklılığı arttırmaktadır. Açıkta kalan lastik kenar ise en çok ihtiyaç duyulan yerlerde destek sunuyor ve UltraCush Lite astar konfor seviyesini yükseltiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT