Siyah Zarafet: Tommy Hilfiger

Siyah Zarafet: Tommy Hilfiger

Alışveriş Alışveriş Rehberi Siyah Zarafet: Tommy Hilfiger

Tarihler: 28 Temmuz 2020 Salı ~ 28 Eylül 2020 Pazartesi

Firma: Tommy Hilfiger

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2020 ~ Eyl 28, 2020

Ünlü moda markası Tommy Hilfiger’in estetik tasarımıyla göz alan yeni modeli, ince hasır bileziği, üç boyutlu bir görüntüye sahip büyük siyah kadranıyla dikkat çekiyor.

Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Tommy Hilfiger’ın yeni modeli siyahın zarafetiyle büyülüyor. Büyük kasanın ince hasır bir bilezikle buluştuğu saatin kadranı da sıra dışı tarzıyla göz alıyor. Üç boyutlu bir görüntü sergileyen ve aynı zamanda markanın kısaltması olan T ve H harfleri ile kadrana derinlik kazandırırken, markanın logo renkleri olan kırmızı-beyaz-lacivert ise tasarımı hareketlendiriyor. Kadınların günün her anında keyifle kullanabileceği Tommy Hilfiger, estetik duruşuyla kalpleri çalıyor.

Tommy Hilfiger saat koleksiyonunda yer alan en yeni modelleri Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT