Siyahtan Vazgeçemeyenlere: Black on Black

Siyahtan Vazgeçemeyenlere: Black on Black

Alışveriş Alışveriş Rehberi Siyahtan Vazgeçemeyenlere: Black on Black

Tarihler: 16 Şubat 2021 Salı ~ 16 Nisan 2021 Cuma

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2021 ~ Nis 16, 2021

Moda dünyasının nabzını tutan Boyner, trendlere ve moda severlerin güncel tercihlerine yönelik yeni koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Yeni “Black on Black” koleksiyonu, renk karmaşasından uzak durarak, günlük hayatta kullandığı kıyafetleri geceye de taşımak isteyenlere hitap eden rahat ve şık parçalardan oluşuyor. Moda trendleri ve sezon renkleri sıklıkla değişse de siyahtan vazgeçemeyenler koleksiyonun çıkış noktasını oluşturuyor.

60 parçalık özel koleksiyon
60 parçadan oluşan “Black on Black” koleksiyonu, siyahın renk üstünlüğüyle birlikte rahat, güçlü ve dinamik bir tarz vadediyor. Vegan deri detaylı sweatshirtler, sofistike baskı tekniklerinin kullanıldığı tişörtler, fonksiyonel üstler ile günlük hayattan geceye taşınabilecek sweat pantolonlar koleksiyonun anahtar parçaları arasında yer alıyor.

Fonksiyonel tasarımlı parçalar
“Black on Black” koleksiyonunda yer alan parçalar, zamansız ve güçlü duruşuyla trendi takip ederken kumaş seçimleriyle de fark yaratıyor ve fonksiyonel tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Yeni formlar ile revize edilen, rahatlığın ön plana çıktığı Boyner’in “Black on Black” koleksiyonu Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de siyahtan vazgeçemeyenler ile buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT