Skagen Saatlerinde Doğanın Gücü

Skagen Saatlerinde Doğanın Gücü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Skagen Saatlerinde Doğanın Gücü

Tarihler: 10 Eylül 2018 Pazartesi ~ 10 Kasım 2018 Cumartesi

Firma: Saat&Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2018 ~ Kas 10, 2018

Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Skagen, Sonbahar 2018 sezonunda doğadan ve sadelikten ilham aldığı, yeni ile eski arasındaki dengeyi kurduğu saat modelleriyle büyülüyor.

Skagen, şık ve modern çizgiye sahip saat modelleri sayesinde markanın minimalist ruhu yeniden canlanıyor. Karolina koleksiyonu, ipeksi hasır bileziği ve yeni ışıltılı kasasıyla göz kamaştırırken, Anita koleksiyonu, sezonun tonlarını yansıtan ve doğal taş kadrana sahip saatleriyle etkisi altına alıyor. Erkek saatlerinin yer aldığı Hagen Slim koleksiyonundaki sedef kadranlı saat modelleri ise yepyeni bir dünya sunuyor. Takı koleksiyonu, ince dokunmuş telleri ve hafif yapısı ile doğanın çabasız güzelliğini yansıtırken modern sadeliğe vurgu yapıyor.

Skagen Sonbahar 2018 kadın ve erkek saat ve takıları, Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr’de sizleri bekliyor.

Maurice Lacroix, U-Boat, Versace, Salvatore Ferragamo, Emporio Armani Swiss Made, Roberto Cavalli by Frank Muller, Greenwich, Emporio Armani, Hugo Boss, Gc, Welder, Cerruti 1881, Michael Kors, Tory Burch, Guess, Fossil, Tommy Hilfiger, Diesel, Armani Exchange, Marc Jacobs, DKNY, Kate Spade, Skagen, Polo Trophy, Esprit, Wesse, Xonix, gibi dünyanın en büyük marka saatlerinin Türkiye distribütörü Saat&Saat, saatvesaat.com.tr ve tüm seçkin saat mağazalarında…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT