Skechers Kids İle Çocuklara Rengarenk Bir Yaz!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Skechers Kids İle Çocuklara Rengarenk Bir Yaz!

Tarihler: 26 Haziran 2014 Perşembe ~ 26 Ağustos 2014 Salı

Firma: Skechers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2014 ~ Ağu 26, 2014

Amerika’nın en çok tercih edilen ayakkabı markalarından Skechers, Kids koleksiyonuyla çocukların kalbini çalıyor. Yaz için yine rengarenk çocuk koleksiyonuyla birbirinden güzel alternatifler sunan Skechers Kids; tatil öncesi ebeveynleri büyük bir dertten kurtarırken çocukların da yüzünü güldürüyor.

Amerika’nın en çok tercih edilen ayakkabı markalarından Skechers, çocuk koleksiyonuyla miniklerin kalbini çalıyor. Yaz için yine rengarenk çocuk koleksiyonuyla birbirinden güzel alternatifler sunan Skechers Kids; hem karne hediyesi hem de tatil için çocuklarına konforlu seçenekler arayanlara geniş ürün ve renk yelpazesiyle bir çok farklı alternatif sunuyor. Parmak arası plaj terliklerinden bantlı modellere, akşam serinliğinde ayaklarını koruyacak yazlık renkli kolay giyilebilen bağcıklı ve bağcıksız modellere kadar bir çok farklı ürün segmenti ile Skechers ebeveynlerin vazgeçilmez durağı oluyor. Hem yetişkinler hem de her yaştan çocuklar için günden güne daha da çok yayılan Skechers markasına; Suadiye mağazasından veya Boyner, YKM, Intersport ve Ayakkabı Dünyası gibi büyük perakende noktalarından ve morhipo.com, zizigo.com gibi alışveriş sitelerinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT