Skechers’la Annenize Rahat Adımlar Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Skechers’la Annenize Rahat Adımlar Hediye Edin

Tarihler: 08 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 12 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Skechers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2013 ~ May 12, 2013

Fonksiyonellik ve konforu bir araya getiren Skechers, Anneler Günü’nde annelerine şıklık ve rahatlığı bir arada sunmak isteyenlere Skechers Shape-Ups Liv serisini öneriyor.

Skechers Shape-Ups Liv’in özel üretilmiş tabanı ve içindeki tamponlama sistemi sayesinde, ayağın daha önce hiç olmadığı kadar rahat etmesini sağlıyor. Rahat ve akıcı bir yürüyüş deneyimi yaşatan Skechers Shape-Ups Liv, ayaklarda ayakkabı olduğunu bile unutturuyor.

Seri 10 farklı modeliyle hem günlük kullanım hem de yürüyüş için ideal seçenek sunuyor

Amerika’da en çok tercih edilen ayakkabı markalarından biri olan Skechers, Anneler Günü’nde annelerine konfor hediye etmek isteyenleri bekliyor. Şık tasarımları ve giyenlerin daha sağlıklı bir vücuda kavuşmasına yardımcı olan özel modelleriyle Skechers, hem yürüyüş yaparken hem de günlük kullanıma uygun, ideal seçenekler sunuyor. Skechers’ın şıklık ve fonksiyonelliği bir araya getiren ayakkabıları, günlük kıyafetler ile rahatlıkla kombinlenebiliyor.

Skechers Shape-Ups Liv’de ayakkabıda yalınayak hissi

Anneler için en rahat ayakkabı alternatiflerinden biri olan Skechers Shape-Ups Liv, doğal yürüyüş teknolojisi ile dizayn ediliyor. Ayakkabı, özel tabanı sayesinde ayağın zemine en doğru ve doğal açıda basmasını sağlayarak yalınayak yürüyüş hissi yaşatıyor. Tabanındaki tamponlamayla ekstra destek vererek eklemlere ve bele binen yükü hafifletiyor. Eğimli tabanı zemine en doğru ve doğal açıda basılmasını sağlarken, aynı zamanda limitsiz hareket etme imkanı sunuyor. Özel yapısıyla ayağı bir çorap gibi sarıyor, ultra hafif dizaynı ile ayakta ayakkabı olduğunu bile unutturuyor.

Seride 30 farklı renkte 10 model bulunuyor. Ürünler 159-189 TL fiyat aralığında sunuluyor.

Anneler için bir alternatif de 106 gramlık Skechers GOwalk

Skechers’ın yeni GOwalk modeli de annelerinin rahatlığını düşünenler için alternatif hediye seçeneği oluyor. Skechers GOwalk da özel taban teknolojisi ile yere basıldığında ortaya çıkan darbe etkisini ayak tabanının yüzeyine yayıyor; böylelikle oluşan baskının eklemler, dizler ve bel üzerine binmesini engelliyor. Tabanındaki özel sensörler, zemini hissetmeyi ve vücudun buna göre kendini konumlandırmasını sağlıyor. Esnek yapıdaki Skechers GOwalk, her pozisyonda ayağın şeklini alıyor. Özel tasarımıyla da ayakkabının burun kısmı parmakları rahat ettiriyor. Ağırlığı yalnızca 106 gram olan ayakkabılar, çorapsız da giyilebiliyor.

GOwalk’un fiyatları, 139 ile 169 TL arasında değişiyor. Ayakkabılar Boyner, YKM, SPX, Intersport, Yalıspor, Sportive, Etichet, Barçınspor ve Ayakkabı Dünyası gibi büyük perakende noktaları dahil olmak üzere 100’den fazla satış noktasında tüketiciyle buluşuyor. Ayrıca Zizigo.com ve Morhipo.com sitelerinden de ürünlere ulaşılabiliyor.

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT